این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم دامی ایران، جلد ۴۷، شماره ۲، صفحات ۲۶۱-۲۷۰

عنوان فارسی ارزیابی تأثیر استفاده از تانن نیمه خالص بر بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در سامانه CNCPS
چکیده فارسی مقاله در این تحقیق به‌منظور بررسی تأثیر نوع و سطح مصرفی تانن بر هضم شکمبه‌ای پروتئین کنجاله‌های کلزا و سویا دو نوع آزمایش انجام شد. در آزمایش اول ترکیب تانن انار-پسته به‌منظور فرآوری کنجالۀ سویا (کنترل، 10 و 15 درصد از مادۀ خشک کنجاله) و کنجالۀ کلزا (کنترل، 5 و 10 درصد از مادۀ خشک کنجاله) استفاده شد. در آزمایش دوم ترکیب تانن‌های مختلف (انار-پسته، چای-پسته و انار) در یک سطح یکسان ( 10 درصد از مادۀ خشک کنجاله‌ها) برای فرآوری هر یک از کنجاله استفاده شد. درنهایت بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های فرآوری‌شده و نشده بر پایۀ روش  CNCPS با پودر ماهی و کنجالۀ گلوتن ذرت مقایسه شدند. ترکیب تاننی انار-پسته در سطح 10 درصد برای کنجالۀ سویا و 5 درصد برای کنجالۀ کلزا می‌تواند سبب افزایش بخش عبوری قابل‌هضم در روده شود. این فرآوری‌ها نسبت به خوراک‌هایی مانند پودر ماهی و کنجالۀ گلوتن ذرت بخش عبوری بیشتری را داشته‌اند. درنهایت چنین به نظر می‌رسد که کنجاله‌های فرآوری‌شده با ترکیب‌های تانن‌دار می‌توانند برای تأمین بخش عبوری در جیرۀ نشخوارکنندگان استفاده شوند. اما استفاده از روش‌های درون تنی برای تأیید این نتایج ضروری به نظر می‌رسد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پروتئین، تانن، کنجالۀ سویا، کنجالۀ کلزا،

عنوان انگلیسی Effects of semi-pure tannin usage, on crude protein fractions of soy bean meal and canola meal by CNCPS
چکیده انگلیسی مقاله In this research to investigate of the effect of tannin`s type and level on rumenal degradation of soybean meal (SBM) and canola meal (CM), two experiments have be done. At first experiment supplements were treated by semi-pure tannin of pomegranate-pistachio (PP), in different levels (0, 10 and 15 % of DM for SBM and 0, 5 and 10% of DM for CM). In second experiment, these supplements were treated by (PP), pomegranate-tea (PT) and sole pomegranate (P) at same levels (10% of DM).  The effects of these treatments on protein fractioning of treated and untreated SMB and CM was determined by, CNCPS system, in comparison with fish meal (FM) and corn gluten meal (CGM), as a sources of bypass protein. According to results, treated SBM by PP 10% (SBM-PP) and treated CM by PP5% could increase bypass protein fraction in comparison with FM and CGM. So it can be concluded that these treatments, could be used in reminant diet to provide by pass protein, but further research is necessary to investigate in vivo effects of these treatments.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Canola meal, protein, Soybean meal, Tannins

نویسندگان مقاله نرگس وحدانی |
دانش آموختۀ دکتری، گروه علوم دامی، دانشکدۀ علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

مهدی دهقان بنادکی | dehghan banadaki
دانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

کامران رضایزدی |
دانشیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

فرحناز خلیقی سیکارودی | khalighi sikaroudi
دانشیار پژوهش، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، پژوهشکدۀ گیاهان دارویی جهاد کشاورزی، کرج، ایران


نشانی اینترنتی http://ijas.ut.ac.ir/article_59031_5816b6ce8e522085f2740554b0833b1d.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/954/article-954-194608.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات