این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم دامی ایران، جلد ۴۷، شماره ۱، صفحات ۴۱-۴۹

عنوان فارسی بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی
چکیده فارسی مقاله این آزمایش به‌منظور بررسی تأثیر سین بیوتیک و سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی انجام شد. آزمایش در قالب طرح کامل تصادفی با پنج تیمار، چهار تکرار و ده جوجه در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل: 1)‌ جیره شاهد بدون افزودنی، 2) جیره شاهد + 200 میلی‌گرم در کیلوگرم پادزی (آنتی‌بیوتیک) ویرجینامایسین، 3) جیره شاهد + 500 میلی‌گرم در کیلوگرم سین بیوتیک، 4و5) تیمارهای 4 و 5 به ترتیب جیره شاهد+ 2/0 و 4/0 درصد پودر سیر. وزن بدن و مصرف خوراک به‌صورت هفتگی اندازه‌گیری و برای محاسبه فراسنجه‌های عملکرد استفاده شدند. نتایج نشان داد در سن 49-21 روزگی و کل دوره پرورش تیمارهای دریافت‌کننده پادزی و 2/0 درصد پودر سیر افزایش وزن روزانه بیشتر و ضریب تبدیل غذایی بهتری داشتند (05/0P
کلیدواژه‌های فارسی مقاله پادزی، پودر سیر، سین بیوتیک، ریخت‌شناسی روده، عملکرد،

عنوان انگلیسی Effects of dried garlic powder and synbiotic on performance, morphology and some of intestinal microbial population of intestine in broiler chicken
چکیده انگلیسی مقاله This experiment was conducted to investigate the effect of synbiotic and two levels of dried garlic powder on performance during 1-49 and ileum morphology and microbial population at 49d of age in broiler chicks. The experiment was conducted in a completely randomized design with 5 treatments, 4 replicates of 10 chicks per replicate. The dietary treatments consisted of 1) control diet without additives, 2) control diet plus 200 mg virginamycin/kg diet, 3) control diets containing 500 mg synbiotic/kg diet, 4, 5) control diet containing 0.2 and 0.4 percent garlic powder, respectively. Body weight and feed intake were measured weekly and used to calculate of the performance parameters. The results showed that at 21 to 49d and whole experiment period, birds fed antibiotic and 0.2 percent garlic powder had better daily weight gain and feed conversion ratio. The length and width of the villus in the birds fed 0.2% garlic powder was higher than the control group. The greatest and least number of lactobacillus and coliform was observed in synbiotic and antibiotic treatment, respectively.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله الهه رستمی گوهری | rostami gohari
دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام، گروه علوم دامی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)

محسن افشارمنش |
دانشیار گروه علوم دامی، دانشگاه شهید باهنر کرمان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)

هادی توکلی |
استادیار گروه علوم درمانگاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)


نشانی اینترنتی http://ijas.ut.ac.ir/article_57998_9edf693aee0394357c75734e98615379.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/954/article-954-194618.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات