این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
علوم دامی ایران
، جلد ۴۷، شماره ۱، صفحات ۸۹-۱۰۲
عنوان فارسی
تأثیر کاهش پروتئین قابل سوختوساز همراه با افزودن لیزین و متیونین محافظتشده شکمبهای بر عملکرد میشهای آبستن افشاری
چکیده فارسی مقاله
هدف از انجام این پژوهش، بررسی تأثیر کاهش پروتئین قابل سوختوساز (متابولیسم) همراه با افزایش لیزین و متیونین محافظتشدۀ شکمبهای در پنج هفتۀ آخر آبستنی بر عملکرد و فراسنجههای خونی میشهای افشاری و برهها بود. 25 رأس میش یکبار زایش در قالب طرح کامل تصادفی نامتعادل با جیرههای غذایی محتوای پروتئین قابل سوختوساز کم همراه با لیزین و متیونین محافظتشدۀ شکمبهای (LMP+LMRP) و زیاد (HMP) به ترتیب 20 درصد کمتر و معادل توصیۀ NRC (2007) تغذیه شدند. نتایج نشان داد که مادۀ خشک مصرفی، وزن بدن میش در پایان دورۀ آبستنی، تغییرات وزن بدن از آغاز آزمایش تا هنگام زایش، وزن بدن بیست روز پس از زایش تحت تأثیر تیمارهای آزمایشی قرار نگرفت (05/0P>). تغییر کاهشی وزن بدن در هنگام زایش در تیمار HMP نسبت به LMP+LMRP بیشتر و به معنیدار بودن نزدیک (10/0P
کلیدواژههای فارسی مقاله
آبستنی، ایمنی، اسیدآمینه، پروتئین قابل سوختوساز، گوسفند،
عنوان انگلیسی
Effect of reducing metabolizable protein with added rumen-protected lysine and methionine on the performance of the pregnant Afshari ewes
چکیده انگلیسی مقاله
The aim of this study was to investigate the effect of reducing metabolizable protein with rumen-protected Lysine and Methionine in diet during the last 5 weeks of gestation on performance and blood parameters of Afshari ewes and lambs. Twenty five mature (once lambing) ewes in a Unbalanced complete randomized design fed with diets containing low metabolizable protein but containing rumen-protected lysine and methionine (LMP + LMRP) and high (HMP), respectively, 20 percent less than and equal to recommendations of NRC (2007), The results showed no difference between the treatments regarding dry matter intake, body weight of ewes at the end of gestation, body weight changes from start of the experiment until the birth, body weight after lambing and 20 days post lambing (p>0.05). Decline changes in Body weight at lambing was increased in the HMP group rather than LMP+LMRP group and the difference was tend to significant (p
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
amino acid, gestation, Immune, Metabolizable Protein, sheep
نویسندگان مقاله
سید سعید موسوی | seyed saeed
دانشجوی دکتری، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زنجان (Zanjan university)
حمید امانلو |
استاد، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زنجان (Zanjan university)
علی نیکخواه |
استاد، گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
علی مصطفی تهرانی |
استادیار بخش تحقیقات تغذیه و فیزیولوژی مؤسسۀ تحقیقات علوم دامی کشور
حمیدرضا میرزایی الموتی | mirzaei alamoutih
استادیار، گروه علوم دامی، دانشکدۀ کشاورزی دانشگاه زنجان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه زنجان (Zanjan university)
نشانی اینترنتی
http://ijas.ut.ac.ir/article_58002_d5c7af93e35480745b7f912f10e00779.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/954/article-954-194622.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات