این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم دامی ایران، جلد ۴۶، شماره ۲، صفحات ۲۱۱-۲۲۲

عنوان فارسی اثر مولتی‌‌آنزیم بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای مختلف جیره در شترمرغ‌های اهلی آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) ۱۴ ماهه
چکیده فارسی مقاله در این تحقیق عملکرد، قابلیت هضم اجزای مختلف خوراک در جیره‌‌های با و بدون آنزیم در شترمرغ‌های اهلی آفریقایی در 14 ماهگی مطالعه شده است. سه تیمار آزمایشی عبارت‌اند از جیره پایه، جیره پایه همراه با 350/0 گرم در کیلوگرم آنزیم و جیره پایه همراه با 700/0گرم در کیلوگرم آنزیم. آزمایش در قالب طرح کاملاًً تصادفی با 6 تکرار (6 پرنده) برای هر تیمار و در کل با تعداد 18 قطعه شترمرغ ماده انجام گرفت. در این تحقیق اثر آنزیم بر افزایش وزن روزانه و نهایی شترمرغ‌ها معنا‌‌دار بود (05/0
کلیدواژه‌های فارسی مقاله شترمرغ، عملکرد، قابلیت هضم، مولتی آنزیم،

عنوان انگلیسی The Effect of Multi Enzyme on Performance and Nutrients Digestibility in African Ostrich (Struthio camelus var. domesticus) at 14-months Age
چکیده انگلیسی مقاله The effects of a multi enzyme were evaluated on performance and nutrient digestibility in African domesticated ostrich at 14 months ages. There were three treatments as; common diet (1), common diet plus multi enzyme (0.350 gkg -1) (2) and common diet plus multi enzyme (0.700 gkg -1) (3). 18 ostrich were used in this experiment (6 birds per treatment). There was significant effect of enzyme supplementation on feed intake, dry matter intake parameters (P>0.05). Digestibility of Gross energy (GE), dry matter (DM), organic matter (OM), neutral detergent fiber (NDF) and acid detergent fiber (ADF) (P>0.05) was significantly affected by enzyme supplementation.  Treatment one showed the lowest organic matter digestibility than treatments 2 and 3. Enzyme in barley contained diet significantly increased the digestibility of Crude protein (CP) and crude fat (EE) compared with treatment one. Different enzyme level also significantly increased the digestibility of NDF and ADF compared with treatment one. Generally, the use of multi enzyme especially at level of 0.700 gkg-1affected to improve performance traits and feed intake parameters, nutrient digestibility, especially crude protein, NDF, ADF and NFC in growing ostrich chicks.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله digestibility, Kemin, Ostrich, Performance

نویسندگان مقاله ایمان حاج خدادادی | haj khodadadi
استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)

حسینعلی قاسمی |
استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)

مهدی خدایی مطلق |
استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)

امیر حسین خلت آبادی فراهانی | amir hossein khaltabadi farahani
استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)

محمد حسین مرادی | mohammad hossein
استادیاران گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه اراک
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه اراک (Arak university)


نشانی اینترنتی http://ijas.ut.ac.ir/article_55986_12727530a725f47216090a8a6a55442c.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/954/article-954-194665.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات