این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
علوم دامی ایران
، جلد ۴۴، شماره ۳، صفحات ۲۳۵-۲۴۵
عنوان فارسی
اثر سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم روی عملکرد و متابولیت های خونی گاوهای هلشتاین
چکیده فارسی مقاله
هدف این مطالعه بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم(MP) جیره روی عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل زایش بود. 24 راس گاو هلشتاین(میانگین وزن بدن23±580، میانگین روزهای شیردهی 23±30 و میانگین تعداد شکم زایش 5/0±4/2) به طور تصادفی با 4 جیره حاوی 1) 60/10، 2) 07/11، 3) 54/11 و 4) 00/12 درصد پروتئین قابل متابولیسم براساس ماده خشک به مدت 55 روز تغذیه شدند. براساس نتایج این مطالعه ماده خشک مصرفی، تغییرات وزن بدن، تولید چربی شیر و مواد جامد شیر تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت. تولید شیر تصحیح شده براساس 4 درصد چربی(FCM) و تولید پروتئین شیر با افزایش سطح MP جیره تا 54/11 درصد افزایش یافت، اما با افزایش بیشتر از این سطح کاهش یافت(05/0 (p
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The Effect of Varying Levels of Metabolizable Protein on Milk Yield and on Blood Metabolites in Holstein Cows
چکیده انگلیسی مقاله
The aim followed in the present study was to investigate the effects of different Metabolizable Protein (MP) levels on Holstein cows, milk yield and composition, and as well on concentration of plasma metabolites in the cow,s early lactation. Twenty - four Holstein cows(BW 580±23, DIM 30±7, parity 2.4±0.5) were randomly assigned to each one of the 4 dietary treatments containing 1) 10.60% (diet A), 2) 11.07 (diet B), 3) 11.54 (diet C), and 4)12.00 % (diet D) of MP on a dry matter basis. The experiment lasted for 55 days. The results revealed that none of the factors of: dry matter intake, body weight change, milk fat yield, or non-fat solids were affected by the diets. Fat corrected milk yield and milk protein yield increased as the MP level increased up to 11.54% of dry matter and more. Rumen metabolites, namely concentration of total volatile fatty acids, proportion of individual volatile fatty acids, pH and concentration of ammonia were not affected by dietary treatments. Concentration of blood glucose, cholesterol, and non-esterified fatty acids were not affected by different MP levels. Concentrations of blood urea nitrogen and milk urea nitrogen increased with incrase in the MP level,
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
ایوب لکی |
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانگاه تهران
مهدی دهقان بنادکی | dehghan banadaki
پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
کامران رضایزدی |
دامپزشکی علوم دامی
نشانی اینترنتی
http://ijas.ut.ac.ir/article_36151_8d3387b6314e78069e0d321718034914.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/954/article-954-194735.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات