این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 3 دی 1404
علوم دامی ایران
، جلد ۴۱، شماره ۱، صفحات ۰-۰
عنوان فارسی
تعادل اسید- باز درمرغهای تخمگذار و رابطه آن با الکترولیتهای جیره غذایی درشرایط تنش گرمایی دورهای
چکیده فارسی مقاله
این آزمایش به منظور مشخص کردن اثرات سطوح مختلف آنیون-کاتیون (367،317،267،217،167،117،67 و 417 میلیاکیوالان در کیلوگرم آب و غذا) بر کیفیت پوسته و عملکرد در مرغهای تخمگذار در شرایط تنش گرمایی دورهای (دمای 19 تا 36 درجه سانتیگراد) انجام شد. 160 قطعه مرغ لگهورن سفید (سویههای لاین 36-w) در سن 63 هفتگی به مدت 2 ماه در معرض 8 جیره (که تنها از لحاظ سطوح آنیون- کاتیون متفاوت بودند) قرار گرفتند. تغییر سطوح آنیون-کاتیون Na+ + k+ - Cl - جیره پایه بوسیله کلرید کلسیم و بیکربنات سدیم انجام شد. این آزمایش در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با 8 تیمار و 4 تکرار انجام شد. در هر قفس که یک تکرار بود، 5 قطعه مرغ وجود داشت. اثر تیمارهای آزمایشی بر صفات تولیدی (وزن تخممرغ، تولید تخممرغ، ضریب تبدیل خوراک و بازده تخممرغ) معنیدار (05/0>p) بود. سطح 217 میلیاکی والان که با افزودن 42/0 درصد بیکربنات سدیم به جیره پایه (167 میلیاکیوالان در کیلوگرم) به وجود آمده بود، سبب بهبود در تمام سطوح تولیدی به غیر از مصرف خوراک شد. اثر دورههای آزمایشی (15روز یکبار) بر صفات تولیدی معنیدار (05/0>p) بود. اثر تیمارهای آزمایشی بر صفات کیفی پوسته (مقاومت پوسته، ضخامت پوسته و درصد پوسته) و واحد هاو معنیدار نبود. اثر دورههای آزمایشی بر صفات کیفی معنیدار (05/0>p) بود، اما بر واحد هاو اثری نداشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Acid-Base Balance in Laying Hens and Its Relationship with Diet Electrolytes at Cyclic Heat Stress
چکیده انگلیسی مقاله
This experiment was conducted to determine the effects of different levels of anion-cation (67, 117, 167, 217, 267, 317, 367, 417 mEq/kg diet and drinking water) on eggshell quality as well as performance in laying hens at cyclic heat stresses (19-36?C). A total of one hundered and sixty white leghorn laying hens, strain Hy-line W-36 at 63 of weeks age were randomly allotted to 8 dietary treatments Five hens each in 4 replicates were considered in each cage. The experimental period lasted for 60 days. Variation in levels of anion-cation basal diet (Na+ + K+ - Cl-) were obtained by use of supplements sodium bicarbonate (NaHCO3) and calcium chloride (CaCl2). Egg weight, egg production, feed conversion ratio and egg output significantly differed (P< 0.05) among treatments. Improvement in all the mentioned traits except in feed consumption were observed as a result of supplementing control diet (167mEq/kg) with 0.42% NaHCO3 (167mEq/kg). Levels of anion-cation did not affect shell thickness, shell percentage, eggshell strength and Haugh unit. All the measured factors were significantly differed (P< 0.05) among duration times but did not have any effect on Haugh unit.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
لطفاله برنایی |
عبدالحسین سمیع |
حمیدرضا رحمانی |
جواد پوررضا |
نشانی اینترنتی
http://ijas.ut.ac.ir/article_21025_d7403c91ce332e8fb2bfcedf0ddeafcb.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/954/article-954-194900.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات