این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۳، شماره ۵۹، صفحات ۷۵-۸۴
عنوان فارسی
چکیده فارسی مقاله
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Investigation on Synergist Effects of Humectants with Emulsifiers on Technological, Image Processing and sensory Properties of Semi Bulk Bread
چکیده انگلیسی مقاله
Application of additives is one of the proper solutions in quality enhancement in bakery products such as gluten matrix promotion, softness and unity of the texture and delay in staling which are effectives on shelf life and marketability of the bread. So the aim of this study was to investigate the synergistic effect of Datem, SSL and E471 as an emulsifier in level of 0.2% and 0.5% humectants such as polypropylene, glycerin and polysorbat 60 in compare to the control (without additives) on quantitative and qualitative properties of semi bulk Barbary bread. Image processing and Image J software were used for evaluation porosity and color values of samples. The results showed that the addition of a combination of emulsifiers and Humectants improved the specific volume, porosity, overall acceptability score and color values of samples in compare to the control. while the firmness of bread was reduced significantly (p
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
مهدی قیافه داودی | ghiafeh davoodi
بخش تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
بهاره صحراییان |
دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
فریبا نقی پور |
دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشگاه فردوسی مشهد
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه فردوسی (Ferdowsi university)
مهدی کریمی |
بخش تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
زهرا شیخ الاسلامی زهرا شیخ الاسلامی | z sheikh ol eslami z sheikh ol eslami
بخش تحقیقات فنی ومهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، مشهد، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_14142_4877895091e7afdf11799cce923a67ca.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198106.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
en
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات