این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۳، شماره ۵۱، صفحات ۱۰۳-۱۱۱
عنوان فارسی
تولید نوشیدنی فرا سودمند آب کرفس با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
چکیده فارسی مقاله
چکیده نوشیدنی های فراسودمند نسل جدیدی از محصولات تخمیری حاوی میکروارگانیسم ها با خواص درمانی می باشند که به میزبان خود از طریق افزایش ارزش تغذیه ای و بهبود خصوصیات حسی–بافتی سود می رسانند. در این تحقیق توانایی باکتری های اسید لاکتیک، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس DSM 20079 و لاکتوباسیلوس دلبروکی15996 DSM در تخمیر آب کرفس و تولید اسیدهای آلی و اثر ترکیبات فنولیک و ویژگی های حسی یک نوشیدنی فراسودمند در دمای 37 درجه سانتیگراد به مدت 24 ساعت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که هر دو سوش بخوبی قادر به رشد و فعالیت در آب کرفس می باشند و بیشترین تاثیر در کاهش pHو افزایش اسیدیته و همچنین تولید اسیدهای آلی توسط باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مشاهده گردید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Producing celery juice as functional drink by lactic acid bacteria
چکیده انگلیسی مقاله
Functional drinks are a new generation of fermented products that have microorganisms with medical properties which give benefit to their host by increasing nutritional value and improving sensory-textural specifications. In this study ability of lactic acid bacteria by Lactobacillus acidophilus DSM 20079 and Lactobacillus delbruekii DSM 15996 in fermentation of celery juice, production of organic acids and effect of phenolic compounds and even sensorial properties in 37 Ċ at 24 h are evaluated. Results demonstrated that both strains were capable of growing and being active in celery juice and the greatest effect in decreasing pH, increasing acidity and also fabricating organic acids was observed by Lactobacillus acidophilus.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
هرمینه امینی نیا | هرمینه
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین-پیشوا، ایران
سید هادی رضوی | seyed hadi
دانشیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تهران (Tehran university)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_12461_f827c2ec3c6598c6a6900695e12c339c.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198250.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات