این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۲، شماره ۴۹، صفحات ۳۱-۴۰

عنوان فارسی شناسایی کمی و کیفی آنتوسیانین ها در عصاره پوست انار
چکیده فارسی مقاله چکیده در تحقیق حاضر از پوست خشک سه رقم انار ایرانی توسط چهار حلال آلی و به روش سوکسله عصاره­گیری شد. از عصاره­ها پنج آنتوسیانین، توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا جفت شده با آشکارساز مرئی-فرابنفش، از طریق مقایسه زمان بازداری استانداردهای متناظرشان و به روش تزریق استاندارد خارجی، شناسایی و اندازه­گیری شدند. نتایج نشان داد در میان حلال­ها اتانول و در بین ارقام انار، پوست سیاه اردستان با سطح اطمینان بالاتر از 95٪ بیشترین میانگین راندمان استخراج را داشته­اند. نتایج آزمایشات کروماتوگرافی بیانگر این است که پوست انار، آنتوسیانین­های منو­گلوکوزید بیشتری نسبت به آنتوسیانین­های دی­گلوکوزید دارد و بیشترین میزان آنتوسیانین­ها به ویژه آنتوسیانین­های منوگلوکوزید شامل دلفینیدین 3 گلوکوزید (mg/kg 208)، سیانیدین 3 گلوکوزید (mg/kg 229) و پلارگونیدین 3 گلوکوزید (mg/kg 105) در عصاره اتانولی پوست خشک رقم پوست سیاه اردستان شناسایی شدند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Identification and quantification of anthocyanins in pomegranate peel extract.
چکیده انگلیسی مقاله In present study, dried pomegranate peel of three dominant Iranian varieties was extracted by soxhlet extraction (SE) method via four solvents. In this study Five anthocyanins were identified and quantified in the extracts by high performance liquid chromatography (HPLC) coupled with ultraviolet-visible (UV-Vis) spectrometric detector at wavelength of 517 nm according to their retention times and external standard method. According to the results extraction yield of Poost Siyahe Shirine Ardestan (PSSA) variety is more than other two varieties and extraction yield of ethanolic extracts is more than other solvents in p≤0.05. HPLC analysis was indicated pomegranate peel include of more mono glucoside anthocyanins than di glucoside anthocyanins also the most of anthocyanins particularly mono glucoside anthocyanins were detected in ethanolic extract obtained from dried peel of PSSA variety.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Keywords, HPLC, Diglucoside Anthocyanin, Acetone, Soxhelt

نویسندگان مقاله رحمت اله زارع زاده مهریزی | zarezadeh mehrizi
دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)

زهرا امام جمعه |
استاد، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

محمد شاهدی باغ خندان | shahedi bagh khandan
استاد، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)

الهه لونی |
دانش آموخته کارشناسی گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی، دانشگاه تهران
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه تهران (Tehran university)

حمیدرضا اخوان |
استادیار بخش علوم و مهندسی صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه شهید باهنر (Shahid bahonar university)

جواد بیابانی |
دانش آموخته کارشناسی ارشد شیمی تجزیه، دانشگاه پیام نور


نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_11735_3483a044911f68f9af2b05a903dc02b3.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198287.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات