این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۲، شماره ۴۷، صفحات ۴۳-۵۲
عنوان فارسی
اثرات سوربیتول، گلیسرول و لاکتیک اسید بر روی خواص مختلف لایههای نازک تهیه شده از کازئین
چکیده فارسی مقاله
چکیده اثرات افزودن هر یک از مواد نرمکننده (سوربیتول، گلیسرول یا لاکتیک اسید) در محدوده غلظت %40- 0 برروی خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار آب واکسیژن لایههای نازک بر پایه کازئین مورد مطالعه قرار گرفت. مناسبترین فرمولاسیون که دارای نفوذ پذیری به بخارآب ) (WVP ونفوذ پذیری به اکسیژن ((OP و انعطاف پذیری اپتیمم بودند انتخاب شدند. مقادیر WVP، OP و خواص مکانیکی برای بهترین فرمولاسیون لایههای نازک بر پایه کازئین در سه رطوبت نسبی (%75 و 52 ,32 RH=)نیز مقایسه شدند. میزان WVP با استفاده از روش مهاجرت رطوبت از فنجانکها ومیزان OP از طریق اندازهگیری عدد پراکسید روغن موجود در فنجانکها اندازهگیری شدند. خواص مکانیکی لایههای نازک بااستفاده از دستگاه کشش اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که افزودن %20 هر یک از نرم کنندهها به کازئین مناسبترین نسبت برای رسیدن به خواص اپتیمم مکانیکی (انعطاف پذیری، استحکام کششی و مدول الاستیک) بود. افزایش بیشتر غلظت نرمکننده منجر به کاهش مقاومت به کشش و مدول الاستیک وافزایش ناچیزازدیاد طول و افزایش قابل ملاحظه WVP گردید. لایههای نازک حاوی سوربیتول در رطوبت نسبی %32 و لایههای نازک حاوی گلیسرول در رطوبت %75 دارای WVP بیشتری نسبت به دو رطوبت دیگر بودند.لایههای نازک حاوی سوربیتول OP کمتری درهر سه رطوبت نسبی نسبت به لایههای نازک حاوی گلیسرول و لاکتیک اسید دارا بودند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effects of sorbitol, glycerol and lactic acid on different properties of thin layers made from casein
چکیده انگلیسی مقاله
Effects of addition of each plasticizers (sorbitol, glycerol or lactic acid) having concentration of 0-40% on mechanical properties and water vapor permeability (WVP) and oxygen permeability (OP) of casein composite films have been studied. The best formulation for each composite film having optimum amounts for mechanical properties, WVP and OP have been determined. The amounts of WVP, OP and mechanical properties for the composite films with optimum formulation at three different relatives humidity (RH =32, 52, 75 %) have been also compared. The value of WVP has been measured using a vial coated by a film. The value of OP for a film was determined from measurement of peroxide value for a definite amount of oil that is placed in a vial and coated by the film. Mechanical properties were measured using a tensile machine. The results showed that addition of 20% each plasticizer to casein was the best concentration to achieve optimum mechanical properties (elongation, tensile strength and elastic modulus). Further increase in concentration of plasticizer led to a decrease in tensile strength and elastic modulus and negligible increase in elongation and significant increase in WVP. Thin films containing sorbitol at RH 32% and thin films containing glycerol at RH 75% had WVP greater than that of two other RH. Thin films containing sorbitol at three RH had OP smaller than that of the films containing lactic acid and glycerol.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
وجیهه حشمتی |
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی زراعی
محمدرضا کسایی | mohammad reza
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_11177_0cd8bda7e9b27866c1357c86cfcf9386.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198309.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات