این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۲، شماره ۴۷، صفحات ۱۰۹-۱۲۲
عنوان فارسی
مطالعه سینتیک خشک شدن و چروکیدگی ورقههای نازک سیبزمینی در خشککن جریان هوای موازی
چکیده فارسی مقاله
چکیده سیبزمینی (Solanum tuberosum) یکی از محصولات مهم کشاورزی است که به دلیل ذخیره سازی نامطلوب در انبارها و فرآوری نامناسب دچار ضایعات فراوانی می شود. خشک کردن این محصول باعث افزایش عمر مفید آن میشود. در این تحقیق، ورقههای نازک سیبزمینی در یک خشککن جریان هوای موازی خشک شده و سینتیک خشک شدن و چروکیدگی آن درطی فرایند مورد مطالعه قرار گرفته است. آزمایشها در سه سطح ضخامت 3، 6 و 9 میلیمتر در دماهای 50 و60 و 70 درجه سلسیوس انجام شد. جریان هوای خشککن در همه آزمونها مقدار ثابت 012/0 متر مکعب بر ثانیه درنظر گرفته شد و شدت خشک شدن، نرخ کاهش رطوبت، تغییرات مساحت و گردی مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس نتایج، بیشترین شدت خشک شدن مربوط به دمای 70 درجه سلسیوس و ضخامت 3 میلیمتر بوده است. چروکیدگی ورقههای سیبزمینی نیز با بررسی تغییرات مساحت و کرویت در طی فرایند خشک شدن مطالعه شد. نتایج نشان داد که با افزایش دما و کاهش ضخامت محصول، چروکیدگی افزایش یافته است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Study of drying kinetics and shrinkage of potato slice in a parallel flow dryer
چکیده انگلیسی مقاله
Potato (Solanum tuberosum) is one of the most important agriculture products which damage soon because of inappropriate storage and processing conditions. Drying process causes to increase the shelf life of potato. In current research, potato slices dried in a parallel flow dryer and its kinetics of drying and shrinkage was studied. The experiments were accomplished in three levels of slices thickness; 3, 6 and 9 mm and three levels of temperature; 50, 60 and 70 c. Air flow was considered as 0.012 m3/s in all tests. Drying rate, moisture reduction, variation of area and roundness of samples were investigated during drying period. Results showed the maximum drying rate has been occurred when temperature was 70 c and thickness was 3 mm. Area and roundness variation was increased while temperature increased and thickness decreased.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
امید رضا روستاپور | omid reza
استادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی
سازمان اصلی تایید شده
: مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس
ندا مفتون آزاد |
دانشجوی کارشناسیارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید، عضو باشگاه پژوهشگران جوان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی اقلید (Islamic azad university of eghlid)
احمد خالواحمدی | خالواحمدی
دانشجوی کارشناسیارشد، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید، عضو باشگاه پژوهشگران جوان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه آزاد اسلامی اقلید (Islamic azad university of eghlid)
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_11183_bbdfd4c0f1fb44a6d627415108b73d45.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198315.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات