این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۲، شماره ۴۶، صفحات ۱۵-۲۶
عنوان فارسی
بهینه سازی هیدرولیز آنزیمی پروتئین های آب پنیر با هدف کاهش میزان فنیل آلانین با استفاده از فیلتراسیون غشائی فروغ حسیبی۱، علی نصیرپور۲، جواد کرامت۳
چکیده فارسی مقاله
چکیده مطالعات انجام گرفته در زمینه تولید مکملهای پروتئینی مخصوص بیماران فنیل کتونوری نشان می دهد که پروتئینهای آب پنیر یکی از مهمترین منابع پروتئینی برای تولید این ترکیبات به دلیل ترکیب خاص اسیدهای آمینه آن می باشد. آب پنیر یکی از مهمترین آلوده کننده های محیط زیست به شمار می رود، از طرفی منبع غنی از پروتئینهای کاربردی است که در پزشکی و رژیمهای غذایی خاص استفاده می شود. در این تحقیق از کنسانتره پروتئین آب پنیر در سه غلظت متفاوت به عنوان سوبسترای آنزیمهای فلاورزایم، نئوتراز و پروتامکس استفاده شد و تأثیر دو پارامتر غلظت سوبسترا و زمان هیدرولیز بر راندمان جداسازی فنیل آلانین با استفاده از طرح سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. به منظور جداسازی فنیل آلانین آزاد شده و اندازه گیری آن به ترتیب از روش اولترافیلتراسیون و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا استفاده گردید. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که نمونه هیدرولیز شده با آنزیم فلاورزایم حاوی کمترین میزان فنیل آلانین میباشد. همچنین به منظور پیش بینی بهترین شرایط هیدرولیز بهینه سازی انجام گرفت. بهترین شرایط به منظور حذف بیشترین میزان فنیل آلانین از پروتئینهای آب پنیر با هر سه آنزیم در کمترین زمان هیدرولیز و کمترین غلظت سوبسترا حاصل شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Enzymatic hydrolysis optimization of whey proteins for reducing phenylalanine using membrane filtration Hasibi, F. 1, Nasirpour, A 2, Keramat, J. 3
چکیده انگلیسی مقاله
Studies on the production of protein supplements for phenylketonuria (PKU) patients indicate that whey protein is one of the most important protein sources for production of these compounds, owning to its specific combination of amino acids.Whey is considered as one of the most polluting by-product in environment, otherwise, it is an excellent source of functional proteins that can be used in medicine and special diet products. In this study, three different concentrations of whey protein concentrate (WPC) were used as a substrate for three enzymes Flavourzyme®, Neutrase®and Protamex®. Effect of substrate concentration and hydrolysis time were studied on the separation efficiency of phenylalanine using response surface methodology (RSM) design. Phenylalanine was removed from hydrolyzed samples using ultra filtration (UF) and its concentration was measured using HPLC technique. Results of this study showed that samples hydrolyzed by Flavourzyme® contain the lowest level of phenylalanine. Also, process optimization was done in order to predict the best conditions of hydrolyzing .The best condition in order to remove the maximum phenylalanine from whey proteins was found for the minimum hydrolyzing time and the lowest substrate concentration for all three enzymes.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_10908_cc0641d135fdb11966598ba96dc1c4da.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198326.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات