این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۱، شماره ۴۵، صفحات ۱۱۱-۱۲۲

عنوان فارسی بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی خلیل بهزاد۱، مصطفی مظاهری تهرانی۲، سید علی مرتضوی۳، مصطفی شهیدی نوقابی۴ ، روح الله بهزاد۵
چکیده فارسی مقاله چکیده عوامل زیادی در رشد میکرو ارگانیسم ها در حین نگهداری چغندر در سیلوها موثر هستند که در این تحقیق به بررسی تاثیر اندازه چغندر ( در 4 سطح) و ارتفاع نگهداری (در4 سطح) بر روی تغییرات فلور میکروبی چغندرهای قند در طی دوره نگهداری 18 روز، پرداخته شده است. نتایج حاکی از آن است که بیشترین فعالیت باکتری‌ها، کپک‌ها، و مخمرها و نیز بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهای ریز و کمترین آن متعلق به چغندرهای درشت است و بیشترین فعالیت باکتری‌ها، قارچ‌ها، کپک‌ها و بالاترین جمعیت میکروبی متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع سه متری سیلو ذخیره شده‌اند و کمترین آن متعلق به چغندرهایی است که در ارتفاع 5 متری نگهداری شده اند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Improving storage of sugar beet to reduction of microbial flou in silo Behzad, Kh. 1, Mazaheri Tehrani, M. 1 , Mortazavi, S. A. 1, , Shahidi Noghabi, M.2 Behzad, R. 3
چکیده انگلیسی مقاله A lot of reasons are effective on growth of microorganisms during the storage of sugar beet in the silos. In this study, effect of the size of sugar beet (in 4 levels) and height of storage them (in 4 levels) in silos, in duration of 18 days, on growth changes of microorganism are investigated. In our study we observed that maximum activity microorganism growth (bacteria, mould, yeast and total count) in smallest sugar beets and minimum activity in biggest sugar beets. Also, maximum activity of microorganism growth belongs to the sugar beets that stored on 3 meter height and minimum activity belongs to stored on 5 meter height.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_10750_9364eaf5829c232405ad59df3db7b6df.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198355.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات