این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۱، شماره ۴۵، صفحات ۱۴۳-۱۵۰

عنوان فارسی بررسی سینتیک و انرژی مصرفی خشک کردن توت سفید در خشک‌کن مایکروویو حمید خفاجه۱، احمد بناکار۲، محمد زارعین۳ ، محمدهادی خوش‌تقاضا۴
چکیده فارسی مقاله چکیده در این مطالعه به بررسی فرآیند سینتیک خشک کردن، به دست آوردن ضریب نفوذ حرارتی موثر، تعیین بهترین مدل ریاضی و به دست آوردن انرژی فعالسازی برای توت سفید با استفاده از آون مایکروویو پرداخته شده است. برای فرآیند مدل­سازی ریاضی، 9 مدل تجربی بر داده­‎های آزمایشگاهی برازش داده شد و سپس با توجه به بزرگترین مقدار ضریب تبیین[1]( R2)، کمترین مقدار مربع کای[2](c2) و ریشه میانگین مربعات خطا[3](RMSE) بهترین مدل ریاضی با دقت بالا انتخاب شد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی مدل­های مورد بررسی، نشان داد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده­های به دست آمده دارد. همچنین بیشترین میزان ضریب نفوذ رطوبتی موثر در توان 500 وات به میزان 6-10× 3/5 و کمترین میزان ضریب نفوذ رطوبتی موثر در توان 200 وات به میزان 6-10× 42/1 به دست آمد. میزان انرژی فعال­سازی و ثابت نفوذ رطوبتی موثر در خشک کردن لایه­های توت سفید بر اساس یک رابطه نمایی به ترتیب به میزان 83/10 وات بر گرم و 5-E1 به دست آمد. میزان انرژی مصرفی مخصوص برای خشک کردن توت سفید نیز بین 7/0 تا 58/2 کیلووات ساعت بر کیلوگرم به دست آمد. [1]. Correlation coefficient [2]. Chi-square [3]. Root mean square error
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Investigation of mulberry drying kinetics and moisture Diffusivity under microwave oven Khafajeh H.1, Banakar A. 2 , Zarein M.3, Khoshtaghaza M. H.4
چکیده انگلیسی مقاله In this research drying kinetics, moisture diffusivity, determination of most appropriate mathematical modeling and activation energy of white mulberry were studied under microwave oven. For determination of most appropriate model, the highest value of R2 and the lowest values of c2and RMSE were used. For mathematical modeling, nine empirical models were fitted on experimental data and the best model was selected. The result of regression analysis showed that Midilli model has the best fitting with data. Moreover, the highest and lowest values of moisture diffusivity were obtained as 5.3×10-6 and 1.42×10-6 at power of 500 W and 200 W, respectively. Also the values of activation energy and moisture diffusivity in the drying of white mulberry were obtained as 10.83 and 1E-5 respectively, based on an exponential relationship. Finally, the value of specific energy consumption for drying of white mulberry was found between 0.7 to 2.58.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_10753_bf1c398c325e3512b54129522578705f.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198358.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات