این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۱، شماره ۴۴، صفحات ۱۵۵-۱۶۵
عنوان فارسی
بهینهسازی تولید فیتاز در تخمیر غوطهوری توسط آسپرژیلوس فیکوم با استفاده از روش سطح پاسخ مهسا بادامچی۱، زهره حمیدی اصفهانی۲، سلیمان عباسی۳
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این تحقیق شرایط بهینه تولید آنزیم فیتاز توسط آسپرژیلوس فیکومPTCC 5288در محیط غوطهوری و در ارلن از نظر میزان منبع کربنی (گلوکز) در پنج سطح (2، 5/3، 5، 5/6 و 8 گرم در 100 میلیلیتر)؛ منبع نیتروژنی (سولفات آمونیوم) در پنج سطح (1، 2، 3، 4 و 5 گرم در 100 میلیلیتر)؛منبع فسفر (فیتات موجود در سبوس گندم) در پنج سطح (1، 2، 3، 4 و 5 گرم در 100 میلیلیتر) و زمان گرمخانهگذاری در پنج سطح (48، 120، 192، 264 و 336 ساعت) به روش آماری سطح پاسخ(Response surface methodology)مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بهینه سازی عددی نشان داد به منظور تولید حداکثر آنزیم، گلوکز باید 23/5گرم در 100 میلیلیتر، سولفات آمونیوم 6/1 گرم در 100 میلیلیتر، سبوس گندم28/3 گرم در 100 میلیلیتر و مدت زمان تخمیر 30/198 ساعت باشد. تحت شرایط بهینهی پیش بینی شده توسط مدل، فعالیت فیتاز 61/39 واحد آنزیم بر میلیلیتر گردید. برای تایید مدل، آزمایشی در شرایط مقادیر بهینه پیش بینی شده برای هر عامل انجام گرفت. میزان فعالیت آنزیم در شرایط آزمایش21/40 واحد آنزیم بر میلیلیترشد که مقایسهی آن با مقدار پیش بینی شده، کارایی مدل ارائه شده را تایید میکند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Optimization of phytase production by Aspergillus ficuum in submerged fermentationusingResponse surface methodology Badamchi, M.1, Hamidi-Esfahani, Z.2 , Abbasi, S.3
چکیده انگلیسی مقاله
In this research, the culture condition improvement on phytase productionby Aspergillus ficuum PTCC 5288 was investigated using submergedfermentation method in 250 ml shake flask. Four factors which influencing phytase production, including carbon source (glucose) in five level (2, 3.5, 5, 6.5 and 8 g/100 mL), nitrogen source (ammonium sulphate) five levels (1, 2, 3, 4 and 5 g/100 mL), phosphor source (wheat bran) five levels (1, 2, 3, 4 and 5 g/100 mL),and fermentation time five levels (48, 120, 192, 264 and 336 hour) were studied. The optimum levels of these significant factors were determined via response surface methodological approach as: 5.23g/100 mL glucose, 1.6 g/100 mL ammonium sulphate, 3.28 g/100 mL glucose wheat branand198.30 hours.The maximum predicted amount of phytase was 39.61 U/mL and the produced amount of phytase under these conditions was 40.21 U/mL, which indicates the efficacy of the model for prediction of phytase production content under different conditions of the medium.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_10617_8c5435b566641646bf947f126e57b7dd.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198376.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات