این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۰، شماره ۴۰، صفحات ۲۱-۲۶

عنوان فارسی بررسی میزان هیستامین در ماهیان تن مصرفی کارخانه های کنسروسازی استان قزوین
چکیده فارسی مقاله چکیده این تحقیق به منظور ارزیابی مقادیر هیستامین در نمونه های ماهیان تن مصرفی در کارخانه های کنسروسازی با روش ELISA انجام شد. بدین منظور تعداد 3 کارخانه کنسروسازی موجود در استان به عنوان 3 بهر مورد بررسی قرار گرفتند. که در مجموع از سردخانه های آنها با توجه به ظرفیت موجود تعداد 96 نمونه در تاریخ های متفاوت انتخاب و مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج حاصله نشان داد که تمامی نمونه های مورد مطالعه دارای هیستامین بوده و دامنه مقادیر آن در بین کارخانه های مورد بررسی متفاوت بود، بطوریکه این محدوده در کارخانه ((A15/144- 26/14، کارخانه (B) 75/127–47/19کارخانه C)) 46/75- 79/30 میلی گرم بر کیلوگرم بود. همچنین یافته ها نشان داد که 76/11درصد ، 57/3 درصد و صفر درصد نمونه های مربوط به کارخانه های C,B,A به ترتیب دارای مقادیر هیستامین بالاتر از حد مجاز بودند. در مجموع تقریباً 11/5 درصد نمونه ها آلودگی بالاتر از حد استاندارد را نشان دادند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کلید واژگان، هیستامین، الایزا، تن، قزوین،

عنوان انگلیسی Evaluation of histamine content in tuna and sardine fish used in cannery factories from Qazvin province
چکیده انگلیسی مقاله This study was conducted to evaluate of the histamine levels in tuna samples by ELISA method used in cannery factories. For this purpose, three cannery factories (A, B and C) in Qazvin province were studied. Total of 96 samples were collected and examined. The results showed that all samples had histamine and the range of histamine value was different in all samples of three cannery factories. The range of histamine in the factories were 14.26- 144.15, 19.47-127.75 and 30.79-75.46; respectively (A, B and C). Also based on results, histamine levels 76.11 %, 57.3 % samples (related to A and B respectively) were above the Standard level, While samples with histamine content above standard limit not detected on the cannery factory C. Ultimately, 5.11 % of samples showed the histamine levels higher than the standard limit.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Key words, Histamine, Tuna, ELISA, Qazvin

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_571_cf01c79ce54da606eabb7b4952ea5938.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198423.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات