این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱۰، شماره ۳۹، صفحات ۹-۱
عنوان فارسی
تغییرات درصد روغن و پلی فنول تام در سه رقم زیتون در طول دوره رسیدگی
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این پروژه 3 رقم زیتون مورد آزمون قرار گرفته است. این رقمها شامل زرد ( ایران)، کرونایکی (یونان) و آربکین (اسپانیا) می باشد که در 4 ماه متوالی مرداد، شهریور، مهر و آبان برداشت شد. درصد روغن در میوه این ارقام از طریق روش سوکسله و ترکیب پلی فنول توسط HPLC در روغن حاصل از میوه آنها اندازه گیری شد. با توجه به اینکه نمونه ها در ماههای مختلف برداشت شدند، میزان پلی فنولها با افزایش رسیدگی افزایش یافتند ولی در رقم آربکین میزان پلی فنول در طول دوره رسیدگی تغییر معنی داری نداشته اما در ارقام زرد و کرونایکی روند افزایشی دیده شده است. که این تغییرات تحت تاثیر شدید ژنتیک قرار دارند. در دوره آخر رسیدگی بیشترین توازن در اسیدهای چرب در رقم کرونایکی مشاهده شد. درصد روغن در تمام ارقام با افزایش رسیدگی افزایش پیدا کرد. در مجموع به نظر می رسد از لحاظ درصد روغن و پلی فنولها رقم کرونایکی از کیفیت بیشتری برخوردار است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان، زیتون، پلی فنول، دوره رسیدگی، درصد روغن،
عنوان انگلیسی
Changes of oil content and total polyphenol in three varieties of olives during the course of maturation
چکیده انگلیسی مقاله
In this study three different varieties of olives from Fars Province were chosen and subjected to oil extraction. The varieties are Zard (Iran), Arbeqina (Spain) and Kronaiky (Greek). We harvest their fruit in 4 mounts: Mordad, Shahrivar, Mehr and Aban. In this study changes in the polyphenol composition of the oil extracted from olive fruit by HPLC and oil percent by Soxhlet during the course of maturation is investigated. This work is concerned with the best harvesting point when total polyphenol reaches its maximum concentration. The quantitative and qualitative determinations concerned with the polyphenol composition were carried out on the oil and concluded the maturation of olives depending on the variety played an important role in the polyphenol composition and oil percent of the extracted oils.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_596_7e2252b4938d0f89522033365623c9c5.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198434.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات