این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۱۰، شماره ۳۹، صفحات ۴۱-۴۸

عنوان فارسی اثر پارامتر محیطی دما روی∆ECN۴۲ روغن‏ زیتون ایرانی
چکیده فارسی مقاله چکیده در این تحقیق ∆ECN42 روغن زیتون شیراز مربوط به سال زراعی 1388 مورد بررسی قرار گرفت و با نتایج پیراوی (2009) مقایسه شد. نمونه‏برداری صورت گرفته شامل دو گروه روغن زیتون طبیعی و روغن زیتون تصفیه شده بود. آنالیز اسیدهای چرب با دستگاه GC انجام شد و با استفاده از نتایج اسیدهای چرب [1]ECN42 تئوری توسط نرم‏افزار ارائه شده توسط شورای بین‏المللی روغن زیتون محاسبه گردید و ECN42 واقعی با دستگاه HPLC تعیین شد. نتایج نشان داد که مقدار اسید لینولئیک در اثر برخی شرایط محیطی، مانند دما، افزایش یافت و به دنبال آن میزان ∆ECN42 هم زیاد شد. آنالیز آماری نشان داد که بین دو پارامتر ∆ECN42 و اسید لینولئیک (C18:2 ) همبستگی مثبت در سطح 05/0 وجود دارد و آزمون آماری در مورد ECN42 تئوری و واقعی نشان داد که بین این دو پارامتر همبستگی مثبت در سطح 01/0 وجود دارد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کلید واژگان،∆ECN42، دما، اسیدهای چرب، روغن زیتون،

عنوان انگلیسی Effect of the temperature on ∆ECN42 of Iranian olive oil
چکیده انگلیسی مقاله In this research we scrutinize the temperature effect on ∆ECN42 and the olive oil produced in Shiraz during 1388 crop year in Iran. Samplings were divided into two groups of natural and refined olive oil. The analysis of fatty acids was done by GC apparatus and with uses this result theoretical ECN42 by software was analyzed. The essential ECN42 was analyzed by HPLC apparatus as well. Statistical analysis showed a positive relation between 2 parameters of ECN42 and linoleic acid (0.05). And statistical test of theoretical and essential ECN42 showed a significant relation in 0.01 levels.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Keywords, Δ ECN42, Temperature, Fatty acids, Olive Oil

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_600_ccd6d92c7fffae1c53e43a3d5311944d.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198438.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات