این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۹، شماره ۳۷، صفحات ۴۷-۵۶

عنوان فارسی بررسی ویژگی‌های میکروبی اسپاگتی حاوی آرد کامل سویا
چکیده فارسی مقاله چکیده تاثیر افزودن آرد کامل سویا و همچنین شرایط مختلف اکستروژن بر روی ویژگی‌های میکروبی اسپاگتی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اگرچه تعداد پرگنه‌های میکروارگانیسم‌ها در برخی از تیمارها از حدّ مجاز بیشتر است، اما بین شمارش میکروبی و افزودن آرد سویا یا شرایط تولید رابطه‌ای پیدا نشد. بنابر این به نظر می‌رسد علت بالا بودن آلودگی به دلیل استفاده از مواد اولیّه با فلور میکروبی بالا، خشک کردن به روش سنتی، آلودگی بعد از فرآوری، رطوبت زیاد محصول نهایی و استفاده از مواد بسته بندی نامناسب است. با این حال مقدار رطوبت تیمارها در بین اجزاء فرمول، تاثیر تعیین کننده‌ای در تعداد میکروارگانیسم‌ها داشت. همچنین اثر متقابل بین درجه حرارت آب سیرکوله، سرعت چرخش مارپیچ اکسترودر و فرمولاسیون باعث افزایش شمارش میکروارگانیسم‌ها شد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Microbial characteristics of spaghetti containing whole soy flour
چکیده انگلیسی مقاله Effects of adding whole soy flour and different extrusion conditions on microbial properties of spaghetti were investigated. Results showed that although the number of colonies of microorganisms in some treatments more than the limit, but not found relationship among microbial counts and added soy flour or production conditions. Thus it seems that because of high pollution due to use of raw materials with high microbial flora, conventional drying method, contamination after processing, high humidity of the final product and unsuatable packaging materials. However, moisture content of treatments among the formula components, influence in determining the number of microorganisms found. The interaction among water temperature, formulation and extruder screw speed increases microorganisms was counted.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_369_7af803894b0b038e095e0392f5afd22c.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198459.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات