این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۹، شماره ۳۶، صفحات ۱-۱۰
عنوان فارسی
بررسی روند تغییرات رنگ خرمای مضافتی در طی خشک کردن به منظور انتخاب دمای بهینه هوای خشک کن
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این تحقیق نمونه های خرمای مضافتی با خشک کن کابینتی در سرعت جریان هوای 1 متر در ثانیه و در پنج سطح دمایی (50، 60، 70، 80 و C˚90) خشک شدند. در حین خشک کردن تغییرات مواد جامد محلول کل، میزان قهوه ای شدن، pH ، اسیدیته و پارامترهای رنگ سنجی L، a وb در نمونه ها اندازه گیری و مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج بدست آمده بیانگر آن بود که مواد جامد محلول کل، میزان قهوهای شدن و اسیدیته در طول خشک کردن افزایش و pH کاهش مییابد. همچنین با بررسی روند کلی تغییرات در پارامترهای رنگ سنجی، در مورد L وb کاهش و در مورد پارامتر a افزایش مشاهده شد. نتایج نشان داد که کاهش رطوبت خرمای مضافتی به روش خشک کردن مصنوعی (صنعتی) با جریان هوای گرم امکان پذیر است، همچنین به طور کلی افزایش دما هوای خشک کننده به ویژه در دماهای بیشتر از C˚ 70 ، تأثیر منفی بیشتری بر فاکتور های مورد ارزیابی در رنگ نمونه ها نشان می دهد، لذا دمای C˚ 70 بهترین گزینه برای خشک کردن خرمای مضافتی ارزیابی گردید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Study of color changes of Mazafati date during drying for selecting optimum air temperature of drier
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, Mazafati date samples were dried using a cabinet drier at five temperatures (50, 60, 70, 80 and 90 ˚C) and air flow rate of 1 m/s. Changes of total soluble solids, browning, pH, acidity and color parameters (L*, a* and b*) of date samples during drying were determined and compared. The results showed that total soluble solids, browning index and acidity increased and pH of date samples decreased. Moreover, L* and b* color parameters decreased and a* value increased. Overall, it was concluded that the moisture of Mazafati dates can be reduced by industrial drying. Furthermore, air temperatures of greater than 70˚C have negative effects on color of the date samples. Therefore, drying temperature of 70˚C was found to be the optimum condition for drying process of Mazafati date.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Keyword, Drying, Date, Temperature of drier, Cabinet drier
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_335_3c302dcd50561e8b0db2d6678e0466f4.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198469.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات