این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۹، شماره ۳۶، صفحات ۱۱-۱۹
عنوان فارسی
اثر ضد آفلاتوکسین زایی عصاره آویشن شیرازی Zataria)multiflora) در مغز پسته پوشش یافته با کنسانتره پروتئینی آب پنیر ( WPC)
چکیده فارسی مقاله
چکیده برای پوشش دهی خوراکی مغز پسته رقم اکبری دامغان از پلیمر طبیعی بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیر همراه با عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora) استفاده گردید. غلظت کمینه ممانعت کنندگی و غلظت کمینه کشندگی اسانس آویشن شیرازی بر علیه قارچ آسپرژیلوس فلاووس با بررسی مهار رشد قارچ در سطح محیط کشت از طریق تاثیر عصاره به طور مستقیم (روش چاهک) انجام شد. برای مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر روی آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته از مقادیر 100 ،500 ،1000 ،1500 ،2000 ،2500 ،3000 ،3500 ،4000 ،5000 و 5500 پی پی ام عصاره در ترکیب پوشش خوراکی مغز پسته استفاده شد و میزان مهار گسترش رشد دیسک تلقیح شده حاوی کشت نه روزه قارچ بر روی پسته های پوشش دیده اندازه گیری گردید.نتایج نشان داد که آسپرژیلوس فلاووس در غلظت های کمتر از 4000 پی پی ام عصاره الکلی آویشن شیرازی رشد نمود. افزایش میزان غلظت عصاره در پوشش منجر به کاهش معنی دار رشد قارچ تلقیح شده گردید. در ادامه میزان بازدارندگی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی در ترکیب پوشش مغز پسته بر روی تولید سموم آفلاتوکسین های B1، B2، G1 و G2 توسط روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) بررسی و نتایج نشان داد که مقادیر بالاتر از ppm 4000 عصاره آویشن شیرازی در پوشش خوراکی کنسانتره پروتئینی آب پنیر باعث جلوگیری از تولید آفلاتوکسین در مغز پسته گردید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Antiaflatoxigenic activity of pistachio kernel coated by whey protein based edible film incorporated with zataria multiflura essential oil
چکیده انگلیسی مقاله
Pistachio kernel Akbari variety cultivated at damghan coated by whey protein based edible film incorporated with zataria multiflura essential oil. Minimum inhibition concentration and minimum lethal concentration of zataria multiflora essential oil against Aspergilus flavus were determined by inspection of mould growth inhibition on culture surface by direct method. Different concentrations 100,500,1000,1500,2000,2500,3000,3500,4000,5000 and 5500 ppm of zataria multiflura essential oil were used in edible coating composition of pistachio kernel for measuring extension inhibition of inoculated disk growth including nine days mould culture in coated pistachio. Results shown that in essential oil concentrations lower than 4000 ppm, A.flavus grown in samples. With increasing essential oil concentration, inoculated mould growth reduced significantly . Afterward inhibition of above mentioned concentrations of zataria multiflura essential oil in pistachio kernel coated by whey protein based edible film incorporated with different concentrations on production aflatoxins B1,B2,G1 and G2 were analysed by high performance liquid chromatography (HPLC) ,results shown that concentrations higher than 4000ppm could inhibited aflatoxin production in pistachio kernel.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_336_a4687486eea93bdd01be563e823df497.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198470.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات