این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
شنبه 22 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۹، شماره ۳۴، صفحات ۷۷-۸۳
عنوان فارسی
اثر ضد میکروبی کیتوسان بر رشد کپکها در میوه توت فرنگی
چکیده فارسی مقاله
چکیده توت فرنگی عمر نگهداری بسیار کوتاهی دارد و سریع فاسد می شود که هم مصرف کننده ها وهم فروشنده ها مایلند این زمان افزایش یابد. کیتوسان نوعی پلیمر طبیعی است که دارای خاصیت ضد میکروبی بوده و می توان از آن به عنوان نوعی پوشش خوراکی بر روی میوه ها استفاده کرد. استفاده از کیتوسان به همراه بعضی از اسانسها پوشش مناسبی برای طولانی کردن عمر نگهداری میوه ها و سبزیجات است. در این پروژه از محلول 5/0٪ ، /0٪ ، ٪ صفر کیتوسان، وانیلین + /0٪ کیتوسان، وانیلین+5/0٪ کیتوسان به عنوان پوشش استفاده شد. به توت فرنگی ها نوعی قارچ تلقیح شد که از فساد خود میوه ها و پس از جداسازی و خالص سازی بدست آمده بود. میوه ها را در یخچال در دمای C° 4نگهداری شد. در پایان کار میزان مواد جامد محلول ، آسکوربیک اسید (ویتامین C) واسید یته قابل تیتر آنها هم اندازه گرفته شد. برای شمارش اسپورها هم از لام نئوبار استفاده شد. اطلاعات بدست آمده نشان می دهد که استفاده کیتوسان به همراه اسانس وانیلین طول عمر نگهداری میوه ها را به مدت 18 روز افزایش می دهد. این مدت حداکثر زمانی بود که با استفاده از کیتوسان امکان نگهداری در یخچال ممکن بود. (قارچی که مورد استفاده قرار گرفت از فساد میوه توت فرنگی جدا سازی گردید، ولی امکان شناسایی نبود در نتیجه از جنس وگونه آن اشارهای نشده است). لطفا" بعد از خواندن پرانتز را پاک کنید.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان، کیتوسان، اسانس وانیلین، طول عمر نگهداری،
عنوان انگلیسی
Chitosan and Vanillin as Preservatives to Prolong the Shlef Life of Strawberry
چکیده انگلیسی مقاله
Strawberry fruit is popular for fresh eating but it has a short shelf and rapidly infected The consumer demanded to prolong its shelf life. Chitosan is a natural biopolymer which has an antimicrobial effect on fresh fruits and vegetables. Some essential oils also have the antimicrobial activity. The combination of these two agents can be applied in order to prolong the shelf life of fresh fruits and vegetables. In this study 0%, 0.3% and 0.5% of chitosan solutions, 1 mg/l of vanillin + 0.3%of chitosan and 1 mg/l of vanillin + 0.5%of chitosan solutions were used to coat strawberry. Fungi isolated from an infected strawberry fruit, after screening was incubated to the fresh fruit coated with the prepared solutions and kept in refrigerator at 4 o C. The solid soluble materials, ascorbic acid and the titerable acidity were measured before and after the coating. The results showed chitosan plus vanillin can prolong the shelf life of the strawberry up to 18 days at 4 o C.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_181_44e7c9482ce0a1600503cbdf88f538e2.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198497.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات