این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۸، شماره ۳۳، صفحات ۴۳-۵۰
عنوان فارسی
بررسی اثرات ضد قارچی پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم بر گونه های تولید کننده آفلاتوکسین آسپرژیلوس در پسته
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این مطالعه، اثرات ضد میکروبی فیلم های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز(CMC) حاوی4-1% سوربات پتاسیم بر آسپرژیلوس فلاووس ((PTCC 5004، آسپرژیلوس پارازیتیکوس((PTCC 5286 وآسپرژیلوس پارازیتیکوس PTCC 5018))، با استفاده از آزمون انتشار آگار مورد مطالعه قرار گرفت. فیلم های حاوی 1 و 2% سوربات، منطقه بازداری اشکاری را علیه دو کپک اول در محیط کشت پوتیتو آگار نشان دادند ولی در این سطح از سوربات، برای آسپرژیلوس پارازیتیکوس PTCC 5018))، منطقه بازداری مشاهده نشد. برای تمامی کپک ها، حداکثر بازداری در فیلم های حاوی غلظت های 3و 4% سوربات مشاهده شد. سپس، پسته های تازه خریداری شده از بازار محلی، با محلول CMC حاوی غلظت های 0، 25/0، 5/0و 1 % سوربات پتاسیم پوشش داده شدند. شمارش کپک ها نشان داد که در نمونه شاهد (پوشش داده نشده) شمارش کپک ها 106× 02/2 در گرم نمونه بودند در حالیکه در نمونههای پوشش داده شده، رشدی از کپک مشاهده نشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Antifungal properties of CMC-based films containing potassium sorbate on selected Aspergillus strains in pistachio
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, antimicrobial effects of the carboxymethyl celloluse (CMC) based-edible films containing 1-4% potassium sorbate (as a antimicrobial agent), were tested against Aspergillus flavus (PTCC 5004), Aspergillus parasiticus (PTCC 5286) and Aspergillus parasiticus (PTCC 5018) by using agar diffusion assay. The films containing 1 and 2 % potassium sorbate showed the inhibitory zone against first and second molds however, they were not effective against Aspergillus parasiticus (PTCC 5018) at these levels of antimicrobial compound. Maximum inhibition zone was observed in 3 and 4% potassium sorbate for all molds. Fresh pistachios were purchased from local market and immersed in aqueous filmogenic solutions of CMC with different concentrations of sorbate (0.25, 0.5 and 1%). In uncoated pistachios, molds counting, showed 2.02×106 CFUg-1 while in the coated samples there was no growth of any molds.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_97_03e182f0dc441e5bed1ef6e30d21ed50.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198521.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات