این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۸، شماره ۳۳، صفحات ۱۰۱-۱۰۶
عنوان فارسی
جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (ماءالشعیر)
چکیده فارسی مقاله
چکیده امروزه آبجوی بدون الکل به عنوان یک نوشیدنی رایج در دنیا، به ویژه در کشورهای اسلامی به شمار می آید. محبوبیت این نوشیدنی علاوه بر خواص حسی مطلوب و قیمت پایین آن به علت اثرات سلامت بخش آن (در صورت مصرف متوازن آن) است. از آن جایی که جنبه های کیفی آبجوی بدون الکل (نظیر طعم، رنگ، خواص کف زایی، پیکره، گرانروی، حس دهانی، پایداری کلوئیدی، جنبه های تغذیه ای، دارویی و بهداشتی) از دیدگاه مصرف کننده نقش عمده ای در پذیرش این محصول دارد، در مقاله حاضر جنبه های کیفی ماءالشعیر در دو بخش شیمیایی و فیزیکی مورد بررسی قرار می گیرند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The qualitative aspects of non-alcoholic beer (Ma-al-Shaeer)
چکیده انگلیسی مقاله
Non-alcoholic beer (Ma-al-Shaeer) is a commonly consumed and popular beverage in Islamic countries. Its popularity originates not only from the pleasurable sensory attributes and relatively low cost, but also from its health beneficial effects when consumed in moderate amounts. Qualitative aspects of non-alcoholic beer from the consumer point of view, which is so-called here as “functional qualitative aspects” (flavor, color, foaming property, body, viscosity and mouthfeel, colloidal stability, nutritional and medicinal aspects as well as hygiene) play a crucial role in its acceptability. This article reviews these qualitative aspects, in physical and chemical categories.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_130_e1f9cbd9ac8875f9aaa30de25acc8b6e.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198527.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات