این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۸، شماره ۳۲، صفحات ۶۹-۷۵

عنوان فارسی بررسی برخی ترکیبات فنلی بافتهای میوه لیمو (Citrus aurantifolia) در مراحل مختلف رشد
چکیده فارسی مقاله چکیده میوه های مرکبات غنی از ترکیبات فلاونوئیدی هستند. فلاونوئیدها ترکیبات پلی فنلی هستند که اثرات سودمندی شامل اثرات ضد سرطانی دارند. بنابراین هدف از این تحقیق تعیین میزان هسپریدین، نارنجین و روتین در بافتهای مختلف میوه لایم در طی مراحل مختلف رشد بود. آزمایش در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی با چهار تکرار انجام شد. استخراج فلاونوئیدها با حلال متانول و دی متیل سولفوکسید و اندازه گیری آن ها با دستگاه HPLC صورت گرفت. نتایج نشان داد که هسپریدین، فلاونوئید غالب در میوه لایم بود. بیشترین میزان هسپریدین و نارنجین 30 روز بعد از مرحله تشکیل میوه ، به ترتیب 23/3 و 63/1 درصد ماده خشک بود و بعد از آن تا زمان بلوغ کاهش یافت. بیشترین میزان هسپریدین و نارنجین در پوست میوه یافت شد و روتین تنها در گوشت میوه در مرحله 50 روز پس از تشکیل میوه یافت شد. هیچ یک از فلاونوئیدها در بذر یافت نشدند. ``````````````````````````````````
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کلید واژگان،،

عنوان انگلیسی Quantitation of phenolic compounds in tissues of lime ( Citrus aurantifolia ) fruit during growth and maturation
چکیده انگلیسی مقاله The citrus fruits are rich in flavonoid compounds. Flavonoids are polyphenolic compounds that exhibit valuable effects such as anti-cancer properties. Thus, this study was aimed to determine the levels of hesperidin, naringin and rutin presented in various lime (Citrus aurantifolia) fruit tissues during fruit growth and maturation. This experiment was laid out as a completely randomized blocks design with four replications. Extraction was carried out using methanol and dimethyl sulfoxide and quantification was done with the help of HPLC technique. The results showed that hesperidin was the predominant flavonoid in lime fruits. The highest amount of hesperidin and naringin was observed 30 days after fruit set (3.23 and 1.63 % in dry matter, respectively) and was decreased afterward until fruit maturation time. The hesperidin and naringin were found in maximum quantity in peel. The rutin flavonoid was produced in fruit pulp at 50 days after fruit set. None of the flavonoids was present in lime seeds.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله key words

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_106_930e9af2d097b9f1af5ad466856fc2ac.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198535.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات