این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۸، شماره ۳۱، صفحات ۳۵-۴۴
عنوان فارسی
بررسی رشد و تولید ۲CO در سویههای صنعتی ساکارومایسس سرویزیه مناسب برای تولید مخمر نانوایی
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این تحقیق میزان تولید 2CO توسط نمونههای مختلف پودرهای تجاری مخمر نانوایی بعنوان شاخصی از قدرت تخمیر آنها مورد بررسی قرار گرفت و اختلاف در کیفیت و قدرت فرآوری محصولات مشاهده گردید در ادامه سویههای صنعتی ساکارومایسس سرویزیه از نمونههای تجاری جداسازی شد و با استفاده از محیطهای مایع مشابه خمیر و سامانهی اندازهگیری تولید گاز در محیط مایع، قدرت تخمیر کنندگی این سویهها مقایسه گردید. میزان تولید 2CO توسط سویههای صنعتی ساکارومایسس سرویزیه در مقایسه با یک سویهی استاندارد این گونهی مخمری نشاندهندهی این واقعیت بود که تولید سریع 2CO مهمترین شاخصهی یک سویهی مطلوب ساکارومایسس سرویزیه برای تولید مخمر نانوایی است. بکارگیری محیط مایع مشابه خمیر و سامانهی اندازهگیری تولید گاز در محیط مایع بعنوان روشی کارآمد و سریع در مقیاس آزمایشگاهی برای غربالگری و شناسایی سویههای ساکارومایسس سرویزیه مناسب به منظور تولید مخمر نانوایی شناخته شد. سویههایی که نسبت به فشار اسمزی مقاومتر باشند در محیط ساختگی مایع مشابه خمیرهای شیرین (High sucrose) دارای فعالیت تخمیری بالاتری هستند این سویهها به منظور تولید مخمرهای نانوایی مناسب در فرآوری محصولات قنادی پیشنهاد میشوند. سویهی K با تولید میزان مناسب تودهی زیستی و همچنین میزان بالای تولید 2CO در محیط مایع مشابه خمیرهای معمولی (Moderate sugar) به عنوان یک سویهی ایدهآل برای تولید مخمرهای نانوایی شناسایی شد. این سویه به دلیل توانایی بالای تولید 2CO در محیط High sucrose بعنوان یک مخمر نانوایی علاوه بر فرآوری خمیرهای معمولی دارای قابلیت کاربردی وسیعی در فرآوری محصولات قنادی میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The study of CO2 production and growth rate in suitable industrial strains of Saccharomyces cerevisiae for production of bakers yeast
چکیده انگلیسی مقاله
In the present study, some industrial active dry yeasts were compared regarding CO2 production which is a factor for determining the fermentation ability. The industrial baking strains of Saccharomyces cerevisiae were isolated from commercial active dry yeast, afterwards the amount of CO2 production was measured in a model liquid dough media using the gas measuring system. The comparison between the amounts of CO2 production by standard and industrial strains of Saccharomyces cerevisiae revealed that rapid CO2 production in moderate sugar medium is the most important phenotype in strains which are suitable for producing the baker's yeast. This method is considered as a fast screening way for strains of Saccharomyces cerevisiae in laboratory scale for the purpose of selecting the optimum strains for producing bakers yeast. The more osmoresistance strains are more active in high sucrose medium. Therefore, these strains are useful for producing baker's yeast in the confectionary industry. One strain named K, showed appropriate biomass production. This strain had been highly active in high sucrose medium which makes it a good candidate for the production of bakers yeast in bakery and confectionary industry.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_134_1636fcbb29d17ba8bf2483a3ef095ffb.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198545.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات