این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۸، شماره ۳۱، صفحات ۵۳-۶۰
عنوان فارسی
اثر پوشش خوراکی و شرایط عملیات بر خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این مطالعه تأثیر دو نوع پوشش خوراکی (پکیتن با گروه های متوکسیل پایین 0/15 % و کربوکسی متیل سلولز0/17 % )، چهارغلظت محلول اسمزی (10درصد نمک، 10 درصد نمک + 5 درصد شکر، 15 درصد نمک + 5 درصد شکر و 15 درصد نمک + 10درصد شکر) وسه زمان فرایند اسمز (40، 60 و 80 دقیقه) بر خشک کردن قارچ خوراکی دکمه ای سفید، مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که پوشش کربوکسی متیل سلولز بیشترین تأثیر را بر میزان بازجذب آب داشته است. همچنین با افزایش زمان فرایند اسمز و درصد نمک در محلول اسمزی درصد بازجذب آب افزایش یافت. در ارتباط با پارامترهای اسمزی نتایج حاکی از آن است که بیشترین میزان اتلاف آب مربوط به نمونه کربوکسی متیل سلولز بود؛ درحالیکه کمترین میزان جذب مواد جامد را نمونه کنترل به خود اختصاص داد. همچنین نتایج گویای افزایش میزان اتلاف آب و جذب مواد جامد با گذشت زمان فرایند اسمز و افزایش غلظت محلول اسمزی بود (01/0> P).
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان، خشک کردن اسمزی، پوشش خوراکی، قارچ دکمه ای،
عنوان انگلیسی
Effect of edible coating and treatment condition on osmotic dehydration of button mushroom (Agaricus bisporus)
چکیده انگلیسی مقاله
This study was designed to evaluate the effect of edible coating (Carboxyl Methyl Cellulose (0.17%) and Low Methoxyl Pectin (1.5%)), concentration of osmotic solution (10% salt, 10% salt + 5% sugar, 15% salt + 5% sugar and 15% salt + 10 %sugar) and immersion time (40, 60 and 80 minute) on osmotic dehydration of button mushroom. The result showed that the CMC coating improved the rehydration properties. Also, rehydration ratio increased as the immersion time and salt concentration in osmotic solution rose. The highest water loss related to CMC coating samples and the lowest solid gain achieved in control. Furthermore, the amount of water loss and solid gain increased with time and concentration of osmotic solution (p< 0.01).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_382_d327d0307f11c85ecae5899a93367a21.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198547.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات