این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۸، شماره ۲۹، صفحات ۵۷-۶۵
عنوان فارسی
بررسی تاثیر روشهای خشک کردن انگور بیدانه عسگری بر روی تغییرات رنگ کشمش حاصل از آن
چکیده فارسی مقاله
چکیده خشککردن یکی از مهمترین روشهای نگهداری میباشد. در حین خشککردن اثرات نامطلوبی مانند قهوهای شدن در کیفیت و شکل ظاهری کشمش تغییر ایجاد می کند. این تحقیق با هدف دستیابی به محصول کشمش با کیفیت بالا از نظر شاخص رنگ انجام شد. در این تحقیق اثر تیمارهای مختلف (محلولهای تیزآبی، سدیممتابیسولفیت 8%، سدیممتابیسولفیت 8% به همراه پتاسیمکربنات 5%، اتیلاولئات 2% به همراه پتاسیمکربنات 5%، اتیلاولئات 2% به همراه سدیممتابیسولفیت 8%و اتیلاولئات 2% به همراه سدیممتابیسولفیت 8% و پتاسیمکربنات 5% ) و روشهای خشککردن(آفتاب، سایه و در دستگاه خشککن در دماهای به ترتیب 50، 60، 70 و 80 درجهسانتیگراد با سرعت جابهجایی هوا 5/1 متربرثانیه) برروی شاخصهای کیفی رنگ بررسی شد. چون در بعضی از این ترکیبات گوگرد وجود دارد، میزان باقیمانده گوگرد دی اکسید نیز در محصول کشمش اندازه گیری شد. کلیه بررسی های انجام شده در این تحقیق با استفاده از روش آزمون چند دامنهای دانکن انجام شد. نتایج نشان دادند که شرایط بهینه خشککردن توسط ) اتیلاولئات2% به همراه سدیممتابیسولفیت 8% و پتاسیمکربنات 5% ( و سدیممتابیسولفیت 8% در دو دمای 50 و 60 درجهسانتیگراد حاصل شده به طوریکه محصول به دست آمده از کیفیت رنگ بالایی برخوردار است. همچنین میزان باقیمانده گوگرد دیاکسید نیز در محدوده مجاز است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان، خشک کردن، تیمار، رنگ، باقیمانده گوگرد دی اکسید،
عنوان انگلیسی
The effect of drying methods Asgari seedless grapes on alteration of color of raisin
چکیده انگلیسی مقاله
Drying is one of the most important steps in grape processing. Drying causes some undesirable effects such as changing the quality of raisin by turning it to brown. Achieving optimum drying conditions can improves quality of raisin. Temperature and pretreatment are important factors in establishing the quality of raisin. In this research the effect of pretreatment ( solutions of sodium Meta bisulphide 8 %, sodium Meta bisulphide 8 % and potassium carbonate 5%, ethyl oleat 2% and potassium carbonate 5%, ethyl oleat 2% and sodium Meta bisulphide 8 %, ethyl oleat 2% and sodium Meta bisulphide 8 % and potassium carbonate 5%) and different drying methods( by sun, shade and air dryers at temperature of 50, 60, 70 and 80 ◦C with the air flow rate of 1/5 m/s) was studied to understand the quality factors on colour. As some solutions contains sulphite, its remnant was studied too. The analysis of experimental data shown that the optimized drying conditions achieved by Ethyl oleat 2% and sodium Meta bisulphide 8 % and potassium carbonate 5%, sodium Meta bisulphide 8 %and drying temperature of 50,60◦C.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_141_2500dcea7046daa014e96cb763a26eec.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198572.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات