این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۷، شماره ۲۷، صفحات ۶۵-۷۲

عنوان فارسی تهیه و بررسی ویژگی های کیفی برگه خرمالو
چکیده فارسی مقاله یکی از بهترین روش های کاهش هزینه حمل و نقل و افزایش عمر انبارمانی میوه ها و محصولات کشاورزی خشک کردن آنها می باشد. میوه خرمالو (Diospyrus kaki L.) به منظور خشک کردن، تهیه برگه و بررسی ویژگی های کیفی آن در رطوبت اولیه .wb 21.75% مورد مطالعه قرار گرفت. ویژگی های کیفی مورد بررسی در این تحقیق شامل شیرینی، رنگ، نرمی، قابلیت جویدن، عدم گسی و بو بود. در این تحقیق از 26 نفر در محدوده سنی بین 25-30 سال برای انجام آزمون چشایی استفاده شد. سپس با انتخاب 3 سطح رطوبت 5، 10 و 15% و بررسی داده های آزمون چشایی، نتایج نشان داد که اگر چه سطح رطوبت %5 دارای بیشترین مزه شیرینی و عدم گسی است اما سطح رطوبت %10 حداکثر مطلوبیت جویدن، نرمی و در نهایت بیشترین مطلوبیت کلی با امتیاز 85.13% را به خود اختصاص داد. در نتیجه به نظر می رسد برای تهیه برگه از میوه خرمالوی با رطوبت اولیه مشابه بهتر است از برگه های با سطح رطوبت %10 استفاده شود.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله ویژگی های کیفی، آزمون چشایی، برگه خرمالو،

عنوان انگلیسی Making and investigation quality properties of dried persimmon slice
چکیده انگلیسی مقاله Drying is one of the best ways to decrease transport cost and increase storage life of fruits and agriculture crops. Persimmon fruit (Diospyrus kaki L.) slices with initial moisture content of 75.21% wb. Were dried to various final moisture levels and their qualitative properties were studied. These properties included sweetness, color, smoothness, chewiness, astringency and smell while the final moisture content levels were 5, 10, and 15% wb. After drying, organoleptic test was performed by 26 persons in the age range of 25-30 years old. After plotting the moisture-time drying kinetic curve which was a six degree polynomial, analysis of the test results showed that fruit slices dried to 5% received the highest scores for sweetness and the lowest for astringency, while those dried to 10% were picked as being most chewy and smooth. The 10 % moisture level with an overall score of 85.13 was selected as the best moisture content for dried persimmon slices.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Quality characteristics, Taste panel, Persimmon fruit slice

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_422_bbb0483f40027c030ca70c9d809a3f83.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198598.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات