این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
چهارشنبه 19 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۷، شماره ۲۶، صفحات ۹۹-۱۰۸
عنوان فارسی
تولید و ویژگی های حسی کنسانتره آب گوجه فرنگی
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این پژوهش تولید کنسانتره آب گوجه فرنگی درخط تولید نکتار میوه جات با استفاده از امکانات موجود مورد مطالعه قرار گرفت. ابتدا آب گوجه فرنگی تولید و سپس به صورت آزمایشگاهی تحت خلا بالا در دمای زیر 50 درجه سانتی گراد تا بریکس 25/20 تغلیظ گردید. به منظور مطالعه خصوصیات کیفی کنسانتره و آب گوجه فرنگی، فراورده کنسانتره بازسازی و آزمایش های فیزیکی و حسی شامل رنگ،ظاهر،قوام وطعم بر روی آن ها انجام گرفت. نمونه ها پس از یک و سه ماه نگهداری در دماهای 4و25و35 درجه سانتی گرادبررسی شدند.نتایج نشان داد که خط تولید نکتار میوه جات اثر معنی داری بر رنگ و محتوای ویتامین ث آب گوجه فرنگی دارد. اما با اضافه نمودن برخی تجهیزات، تولیدکنسانتره و آب گوجه فرنگی با کیفیت بالا در این خط مقدور است . هم چنین مشخص شد که تغلیظ آب گوجه فرنگی اثر معنی داری بر کیفیت فراورده بازسازی شده ندارد و 97 درصد محتوای ویتامین ث آن بدون تغییر باقی می ماند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Production and sensory evaluation of tomato juice concentrate
چکیده انگلیسی مقاله
In this research the production of tomato juice concentrate in the fruit nectar production plant and using existing equipments have been studied. Tomato juice was produced and then concentrated under high vacuum condition at temperature lower than 50 oc up to 20.25 Brix in the laboratory scale. In order to study the quality specifications of the tomato concentrate and juice, the concentrated juice was recombined and physical and organoleptical tests including color, appearance, consistency and flavor were performed. The samples kept for one and three months at temperatures 4,25and 35˚C were studied. Results showed that fruit nectar production line has significant effects on color and vitamin C content of tomato juice. However with additional equipments it is possible to produce a high quality tomato juice concentrate. Moreover it was found that the concentration of tomato juice, had no significant effect on the quality of recombined product and 97 % of vitamin C content was remained unchanged.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_249_ae967312dbfe6d194271bd7c9dc75838.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198613.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات