این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۷، شماره ۲۵، صفحات ۱۹-۲۸
عنوان فارسی
بررسی اثرات فرآیندهای پالایش روی میزان ترکیبات جزیی روغن فندق
چکیده فارسی مقاله
چکیده فندق یک منبع غنی از انرژی و حاوی 60-40 درصد لیپید است و به خاطر داشتن مقدار بالای روغن، اسیدهای چرب ضروری ، فیتواسترول ها، آنتی اکسیدانها و مواد معدنی دارای ارزش تغذیه ای بالایی می باشد. با این حال ،محصولات اکسیداسیونی فیتواسترولها (POPs) می توانند اثر سویی بر سلامتی داشته باشند. در این مطالعه آثار فرآیند پالایش بر اسیدهای چرب، فیتواسترولها، POPs و مقدارتوکوفرولهای روغن فندق بررسی شد. بعد از جداسازی و غنی سازی با کروماتوگرافی ستونی(SPE) ، اسیدهای چرب، فیتواسترولها و POPs با کروماتوگرافی گازی و توکوفرولها با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا اندازه گیری شدند. مراحل مختلف تصفیه اثر ناچیزی بر ترکیب اسیدهای چرب روغن فندق داشت. اگرچه، این مراحل روی ترکیبات فیتواسترولها، POPs و مقدار توکوفرولها تاثیر قابل توجهی داشت، بطوری که در آخر فرآیند تصفیه شیمیایی، مقادیر کلی فیتواسترولها، POPs و مقدار توکوفرولها به ترتیب از ppm8/1369 ،ppm57/10 وppm 4/334 به ppm1061 ،ppm19/3 وppm 183 کاهش پیدا کردند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Evaluation of effects of refining processes on minor compounds of hazelnut oil
چکیده انگلیسی مقاله
Hazelnut is a rich source of energy and contains 40-60% lipid. Because of its high oil content, essential fatty acids, phytosterols, antioxidants and minerals has a high nutritional value. However, phytosterol oxidation products (POPs) may have negative effects on health. In this study, effects of hazelnut oil refining were studied on fatty acid composition, phytosterols, POPs and tocopherols. Fatty acid composition, phytosterols and POPs after separation and enrichment with solid phase extraction (SPE) were analyzed with gas chromatography (GC) and tocopherols determined with high performance liquid chromatography (HPLC). Refining processes had negligible effects on fatty acid composition of analyzed hazelnut oil sample. However, refining processes had noticeable effects on phytosterols, POPs and tocopherols. In the refined oil, total amount of phytosterols, POPs and tocopherols were reduced from 1369.8 ppm, 10.57 ppm and 334.4 ppm to 1061 ppm, 3.19 ppm and 183 ppm, respectively.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_168_7b132449cb818a2504002e16d0dd94db.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198619.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات