این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۷، شماره ۲۴، صفحات ۱۹-۲۹

عنوان فارسی تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
چکیده فارسی مقاله چکیده rn تأثیر پرتودهی گاما با دوزهای kgy 1 ، 5/2 و 5 و نگهداری در فریزر (˚C18- ) بر شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و ویژگیهای حسی در میگوی‌سفیدهندی(Penaeus indicus) به مدت 9 ماه و در فاصله 5/1 ماه مورد ارزیابی قرارگرفت. ارزیابی‌های مقادیر TVB-N نشان داد که میزان آن به تدریج در طی دوره نگهداری افزایش و با افزایش دوز پرتودهی کاهش یافت که در تیمارهای شاهد و پرتو دیده به ترتیب به mg N / 100g flesh 45/35 ،14/ 34 ،45/27 و 64/20 رسید. همچنین با ارزیابی‌های ارگانولپتیک مشخص شد که زمان ماندگاری تیمارهای پرتودیده KGy5/2 و 5 تا 3 ماه و تیمار پرتودیده kgy 1 تا 5/1 ماه در مقایسه با تیمار شاهد، افزایش نشان دادند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Effect of gamma irradiation on total volatile base nitrogen (TVB-N) and sensory attributes of Indian white shrimp (Penaeus indicus)
چکیده انگلیسی مقاله Effect of gamma irradiation on total volatile base nitrogen (TVB-N) and sensory evaluations of Indian white shrimp (P. indicus) held frozen (-18˚C), for 9 months and every 1.5 months, was studied. TVB-N values increased gradually during the storage period rn and decreased with increasing irradiation dose that reached 20.64, 27.45, 34.14, 35.45 mg N/100g flesh, respectively for irradiated and control samples. Also with organoleptic evaluation indicated that, shelf-life of 5, 2.5 KGy samples increased up to 3 months and 1 KGy samples increased up to 1.5 months compared to control samples. rn
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_156_0a4024e378eb797bd37ba34ae467d285.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198633.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات