این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۷، شماره ۲۴، صفحات ۱۹-۲۹
عنوان فارسی
تاثیر اشعه گاما روی شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و خواص حسی میگوی سفید هندی (Penaeus indicus)
چکیده فارسی مقاله
چکیده rn تأثیر پرتودهی گاما با دوزهای kgy 1 ، 5/2 و 5 و نگهداری در فریزر (˚C18- ) بر شاخص بازهای ازته فرار (TVB-N) و ویژگیهای حسی در میگویسفیدهندی(Penaeus indicus) به مدت 9 ماه و در فاصله 5/1 ماه مورد ارزیابی قرارگرفت. ارزیابیهای مقادیر TVB-N نشان داد که میزان آن به تدریج در طی دوره نگهداری افزایش و با افزایش دوز پرتودهی کاهش یافت که در تیمارهای شاهد و پرتو دیده به ترتیب به mg N / 100g flesh 45/35 ،14/ 34 ،45/27 و 64/20 رسید. همچنین با ارزیابیهای ارگانولپتیک مشخص شد که زمان ماندگاری تیمارهای پرتودیده KGy5/2 و 5 تا 3 ماه و تیمار پرتودیده kgy 1 تا 5/1 ماه در مقایسه با تیمار شاهد، افزایش نشان دادند.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of gamma irradiation on total volatile base nitrogen (TVB-N) and sensory attributes of Indian white shrimp (Penaeus indicus)
چکیده انگلیسی مقاله
Effect of gamma irradiation on total volatile base nitrogen (TVB-N) and sensory evaluations of Indian white shrimp (P. indicus) held frozen (-18˚C), for 9 months and every 1.5 months, was studied. TVB-N values increased gradually during the storage period rn and decreased with increasing irradiation dose that reached 20.64, 27.45, 34.14, 35.45 mg N/100g flesh, respectively for irradiated and control samples. Also with organoleptic evaluation indicated that, shelf-life of 5, 2.5 KGy samples increased up to 3 months and 1 KGy samples increased up to 1.5 months compared to control samples. rn
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_156_0a4024e378eb797bd37ba34ae467d285.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198633.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات