این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۷، شماره ۲۴، صفحات ۱۱۱-۱۳۱

عنوان فارسی مروری بر کاربرد لفاف‌های خوراکی در مواد غذایی
چکیده فارسی مقاله چکیده امروزه، کاربرد لفاف‌های خوراکی در پوشش دادن انواع مواد غذایی رواج یافته است و این لفاف‌ها تا حد زیادی در حال جایگزین شدن به جای لفاف‌های سنتزی هستند. زیست‌ـ‌کافت بودن، خوراکی بودن و کارآمد بودن این لفاف‌ها عامل اساسی رواج آنها در صنعت غذا و انجام گستره وسیعی از پژوهش‌ها در این ارتباط است. این مقاله، جنبه‌های بنیادین و کاربردی لفاف‌های خوراکی در صنعت غذا شامل تعاریف و کلیات، طبقه‌بندی‌ها، کاربردها و انواع ترکیبات مورد استفاده را مورد مرور قرار می‌دهد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله کلید واژه گان، لفاف خوراکی، پوشش، زیست ـ کافت،

عنوان انگلیسی Applications of edible film in food
چکیده انگلیسی مقاله Nowadays, edible films are commonly and increasingly used for covering food products, as a replacement for synthetic films. Their advantages are being edible, safe and functionally effective. Many researches have been being done in this regard. This article reviews fundamental and applied aspects of edible films in food industry including definitions, classifications, applications and common types of used materials.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله Keywords, Biodegradable, Cover, Edible film

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_165_77410f163327a5285381edcb62981461.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198642.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات