این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 21 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۶، شماره ۲۰، صفحات ۱-۱۰
عنوان فارسی
نقش گلیسرول بر برخی ویژگی های فیزیکی مکانیکی فیلم پروتئینی ایزوله سویا
چکیده فارسی مقاله
چکیده به دلیل مخاطرات زیست محیطی ناشی از کاربرد پوششهای مصنوعی و تجزیهناپذیر، پژوهشگران زیادی به سمت تولید پوششهای خوراکی طبیعی روی آوردهاند که یکی از منابع تهیۀ آنها پروتئین سویا است. در این تحقیق فیلم خوراکی از ایزوله پروتئینی سویا تولید شد و اثر افزودن گلیسرول به عنوان پلاستیسایزر در سه سطح 4/0، 6/0 و 8/0 گرم به ازای هر گرم ایزوله سویا بررسی شد. آزمونهای ویژگیهای مکانیکی (مقاومت کششی و میزان کشآمدگی) و ویژگیهای فیزیکی (میزان تراوایی به بخار آب، میزان کدورت، درصد مواد محلول و درصد جذب آب) روی فیلمها انجام گرفت. فیلم تهیه شده بدون افزودن گلیسرول بسیار شکننده بود. نتایج نشان داد که افزودن گلیسرول منجر به بهبود معنیدار (05/0>p) ویژگیهای مکانیکی، کاهش مقاومت کششی و افزایش میزان کشآمدگی فیلمها شد. درصد مواد محلول، درصد جذب آب و تراوایی به بخار آب فیلمها با افزایش گلیسرول افزایش یافت. در حالیکه افزودن گلیسرول منجر به کاهش معنیداری در کدورت فیلمها شد (05/0>p)، اما غلظت گلیسرول روند مشخصی را در کاهش کدورت فیلمها ایجاد نکرد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of glycerol addition on the mechanical and physical properties of soy protein isolate film
چکیده انگلیسی مقاله
Due to the environmental hazards of using plastic films, studies on the development of plant based films such as soy protein films, are receiving more attention. In this research, edible films were prepared from soy protein isolate and the effect of glycerol as a plasticizer at three concentration levels of 0.4, 0.6 and 0.8 g/g of soy protein isolate on the properties of these films was investigated. Some Mechanical properties, i.e. tensile strength and extension, and physical properties, i.e. water vapor transmission rate, opacity, water adsorption and solubility were examined. Films prepared without glycerol were very brittle and could not be examined. Results showed that increasing the concentration of glycerol led to a significant (p< 0.05) increase in extension rate and decrease in tensile strength of soy protein isolate films. Solubility percentage, water adsorption and water vapor transmission rate of the films were found to increase when the glycerol level increased. Although glycerol addition reduced the opacity of the films, its concentration did not have a significant correlation with this parameter (p< 0.05).
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_189_041fdc05931f4bc81db887a05fd4fbd0.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198679.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات