این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۵، شماره ۱۸، صفحات ۶۹-۷۴
عنوان فارسی
فعالیت آنتیاکسیدانی ترکیبات فنولیک تفاله انگور(یادداشت پژوهشی)
چکیده فارسی مقاله
چکیده در این تحقیق ترکیبات فنولیک تفالۀ انگور با استفاده از حلال استن استخراج و مقدار آن به روش فولین-سیوکالتو اندازه گیری شد. به منظور بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره استخراج شده مقادیر 50، 150، 250 و 350 ppm به روغن خام سویا افزوده گردید و در روزهای صفر، چهار، هشت و دوازده عدد پراکسید و روزهای صفر، پنج، نه و سیزده عدد تیوباربیتوریک اسید (TBA) نمونههای روغن تعیین گردید. نتایج نشان داد که مقدار ترکیبات فنولیک در تفالۀ انگور حدود 2/1 ± 64 گرم به ازای کیلوگرم وزن خشک می باشد. غلظت 150 ppm عصارۀ حاوی تانن تفالۀ انگور دارای فعالیت مناسبی در مهار اکسیداسیون روغن سویا بود، و از نظر آماری تفاوت معنیداری بین سطوح 150، 250 و 350 ppm مشاهده نشد. این غلظت حتی از غلظت 200 ppm آنتی اکسیدانهای سنتزی استفاده شده در این آزمایش نیز بهتر بود. بدین ترتیب میتوان تفالۀ انگور را منبع مناسبی از آنتی اکسیدانهای طبیعی معرفی نمود و این اثر را ناشی از حضور ترکیبات فنولیک آن دانست.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Antioxidant activity of phenolic compounds of grape pomace (Research note)
چکیده انگلیسی مقاله
In this experiment, acetone was used to extract the phenolic compounds of grape pomace by colorimetric method (Folin-Ciocalteu). The phenolics extract levels of 50, 150, 250 and 350 ppm were used to assess their antioxidant activity in raw soybean oil. On day 0, 4, 8 and 12 the proxide value for soybean oil was estimated. Also, the TBA value for soybean oil on day 0, 5, 9 and 13 was estimated. The results showed that the phenolic compounds whose content in grape pomace is 64 g/kg DM has an antioxidant activity. The level of 150 ppm of tannin extract from grape pomace showed a desirable activity to prevent the oxidation of raw soybean oil. The antioxidant activity of this level was higher than those obtained by the level 200 ppm from synthetic antioxidants. Therefore, the use of phenolic compound in grape pomace as natural antioxidants can be recommended.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_296_bc3abcffcde8ca132f15c0c395bc63fd.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198706.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات