این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۴، شماره ۱۵، صفحات ۷۳-۸۰
عنوان فارسی
به کارگیری تکنولوژی پینچ برای بهینه سازی مصرف انرژی در کارخانه قند چهارمحال
چکیده فارسی مقاله
تکنولوژی پینچ ابزاری برای محاسبات انرژی و هدف گذاری بمنظور بهینه سازی مصرف آن است. در سال 2004، بعد از انجام آنالیزهای انتالپی و اکسرژی در مورد کارخانه قند چهارمحال و اعمال برخی تغییرات در سیستم انتقال حرارت آن، درصد بخار مصرفی به چغندر نسبت به سال قبل 34 درصد کاهش یافت. جهت دستیابی به صرفه جویی بیشتر در مصرف انرژی، وضعیت انرژی در سال 2004 با استفاده از آنالیز پینچ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و بر مبنای اطلاعات بدست آمده سه دستگاه مبدل حرارتی در مناسب ترین محل به سیستم انتقال حرارت اضافه گردید. نتایج حاصل از این تغییرات نشان داد که مصرف بخار بر مبنای وزن چغندر از 54 درصد در سال 2004 به 46 درصد در سال 2005 کاهش یافته است.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Pinch Analysis for Energy Optimization in Chahar Mahal Sugar Factory
چکیده انگلیسی مقاله
Pinch technology used as a tool for energy calculation and target design in context of energy optimization. In 2004, After enthalpy-exergy analysis for Chahar mahal beet sugar factory and applying some changes in heat transfer system, the steam consumption per beet decreased by 34% compared previous year. To enhance the efficiency of energy utilization, pinch analysis was employed to get a better insight into the energy situation in 2004. Based on the results obtained, three tubular heat exchangers were added to the heat exchanging system at a position which by exergy analysis was founded tobe the best, The results showed that the steam consumption per unit weight of beet sugar decreased from 54% in 2004 to 46% in 2005.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_472_de38f5346d5ffba61ccc159577857df2.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198733.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات