این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۴، شماره ۱۳، صفحات ۷۷-۸۴
عنوان فارسی
مطالعه میزان هیستامین کنسرو تون ماهیان تولید شده در ایران در سال ۱۳۸۵ به روش الیزا
چکیده فارسی مقاله
چکیده هیستامین یکی از انواع آمینهای بیوژن است که در نتیجه فعالیت آنزیمی باکتریهای مولد فساد بوجود میآید. خانواده تون ماهیان به دلیل دارا بودن مقدار زیاد هیستیدین بافتی آزاد مستعد ایجاد مسمومیتهای هیستامینی هستند. در این مطالعه 88 نمونه کنسرو ماهی تون تولید شده در ایران به روش الیزا[1] مورد آزمون قرار گرفت که نتایج حاصل نشان داد 3/44 درصد از کنسروهای مورد بررسی حاوی مقدار هیستامین بالاتر از حد مجاز (ppm50) بودند. همچنین نتایج نشان داد کنسروهای ماهی که محل تولیدی آنها در استانهای جنوبی کشور است حاوی مقدار هیستامین بالاتری نسبت به کنسروهای تولید شده در نواحی مرکزی و شمالی کشور هستند.علاوه بر آن این بررسی نشان داد کنسروهایی که مدت زمان کمتری از تولید آنها گذشته است نسبت به کنسروهای ماهی که در انتهای دوره قابلیت مصرف هستند ،دارای محتوی هیستامین پائین تری هستند. 1.Enzyme Linked Immuno Sorbent Assay (ELISA)
کلیدواژههای فارسی مقاله
کلید واژگان ، هیستامین- کنسروماهی- تون ماهیان- الیزا- ایران،
عنوان انگلیسی
Study of Histamine Content in Canned Tuna Fish Produceds in Iran by ELISA Method
چکیده انگلیسی مقاله
Histamine is one of the biogenic amines which are produced as a result of enzymatic activity of spoilage agent bacteria. As tuna fish family posses a lot of free tissue histidine, they are susceptible of causing histaminic poisonings. In this study 88 samples of tuna fish cans were tested by ELISA method. the obtained results showed that 44.3 percent of them contained higher amount of histamine than the permitted limit (50 ppm). Also it became specified that the tuna fish cans produced in southern states , had higher amounts of histamine in comparison to the products of northern and Central regions. Moreover, it was indicated that the newly made cans comparing to the cans that were nearly expired, contained lower histamine levels.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Key words, Histamine, ELISA, Tuna fish, Cans
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_324_9167f0ff5c17df77096e7b6f30ffa250.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198751.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات