این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۳، شماره ۹، صفحات ۱۹-۲۶
عنوان فارسی
بررسی ویژگیهای فیزیکی- شیمیایی هسته ده رقم انار یزد
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق هسته ده رقم انار (شیرین شهوار یزدی، طوق گردن، زاغ یزدی، ساوه، آمانه خاتونی، پوست سیاه، گرج شهوار یزدی، ملس یزدی، گبری و اصفهانی دانه سیاه)، برای اندازه گیری خاکستر، عناصر معدنی (Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na, K) و پروتئین مورد تجزیه قرار گرفت. میزان خاکستر و پروتئین ده رقم انار یزد به ترتیب بین 1.81-2.35% و 6.63-12.95% متغیر بوده و همچنین مقادیر میانگین عناصر معدنی Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na, K به ترتیب 85.00، 50.50، 110.52، 0.29، 11.60، 0.96 و 9.09 میلی گرم در 100 گرم بدست آمد. در این تحقیق روغن ده رقم هسته انار یزد با حلال هگزان و به روش سوکسله استخراج کرد. سپس ویژگی های فیزیکی- شیمیایی روغن هسته ده رقم انار یزد بررسی شد. این ویژگیها عبارتند بودند از: ضریب شکست (1.50-1.51)، اسیدیته (0.25-0.42 درصد)، عدد یدی (165.0-179.4)، عدد صابونی (181.3-187.9 میلی گرم KOH در گرم)، مواد غیرقابل صابونی (1.16-1.63)، عدد پراکسید (0.30-0.7 میلی اکی والان در 1000 گرم روغن) و رطوبت و مواد فرار (0.10-0.19%).
کلیدواژههای فارسی مقاله
انار، عناصر معدنی، پروتئین، روغن هسته انار،
عنوان انگلیسی
Investigation of Physicochemical Properties of Ten Varieties of Yazd Pomegranate Seed
چکیده انگلیسی مقاله
The seeds of ten pomegranate (punica granatum L.) cultivars were analyzed for their physicochemical and oil properties. Also mineral elements such as Zn, Cu, Fe, Mn, Mg, Na and K were determined by ICP atomic emmision spectroscopy. The highest quantities of mineral belonged to Mg, K and Na. Also, the quantities of ash and protein in pomegranate seeds were 1.81-2.35 % and 6.63- 12.95 %, respectively. The average contents of refractometer, unsaponifiable, saponification, iodine, peroxide, acidity, moisture and volatile matter were the ranges 1.50-1.51, 1.16-1.63, 181.3-187.9 mgKOH/g, 165-179.4, 0.3-0.7 meqO2/kg oil, 0.25-0.4 % and 0.10-0.19 %, respectively.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_437_aaf5675c42db7137d13593c111fb19b6.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198779.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات