این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۳، شماره ۸، صفحات ۱۳-۲۰

عنوان فارسی خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و اکسیداسیون آن در شرایط انجماد
چکیده فارسی مقاله برخی خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک 1 ایرانی از قبیل درصد روغن (44.25%)، ضریب شکست (1.47%)، عدد پراکسید (7.21 meqO2/Kg Oil)، عدد اسیدی (3.10 mgNaOH/g Oil)، عدد یدی (170.67 gI2/100gOil)، عدد صابونی (191.73 mgKOH/g Oil) و ترکیب اسیدهای چرب آن (C18:3, C18:2, C18:1, C18:0, C16:0) مطالعه شد. به منظور نگهداری جزء امگا-3 (43.18%)، این روغن در شرایط انجماد (جو نیتروژن و دمای 30- درجه سانتی گراد) در زمانهای 0، 7، 30، 60 و 90 روز قرار داده شد و شاخص عدد پراکسید آن اندازه گیری شد. نتایج آماری نشان داد که مقدار پراکسید فقط در هفت روز اول نگهداری تفاوت معنادار داشته (p<%5) و مقدار افزایش آن (8.30%) با استانداردهای بین المللی مطابقت دارد.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Physico-Chemical Characteristics of Flaxseed Oil and Its Oxidation in Frozen Condition
چکیده انگلیسی مقاله Some physico-chemical characteristics of Iranian linseed oil (Linum usitatissimum) such as oil content (44.25%), refractive index (1.47), peroxide (7.21meqO2/Kg Oil), iodine (170.67gI2/100g Oil), acid (3.10mgNaOH/g Oil) and saponification (191.73mgKOH/g Oil) values and fatty acid profile (C16:0, C18:0, C18:1, C18:2, C18:3) were studied. For preservation of ω-3 ingredients, the linseed oil that containing 43.18% of ω-3 fatty acid, were kept in frozen condition (nitrogen atmosphere and -30 º C temperatures) and its peroxide value was determined after 0, 7, 30, 60 and 90 days. Statistical analysis showed significant difference (p< 5%) average amount of peroxide value only in first 7 days of storage time and its increase (8.30%) conformed to international standard.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_428_c3dcd9319b1d34048f06da6295d0d84c.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198786.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات