این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۲، شماره ۷، صفحات ۱۱-۱۹
عنوان فارسی
بررسی اثر جلبک های دریایی بر میزان کلسترول تخم مرغ
چکیده فارسی مقاله
برای کاستن کلسترول تخم مرغ از دو نوع جلبکهای دریایی سارگاسم Sargassum glaucescens و نیزیمیدین Nizimuddinia zanardinii استفاده شد. در این تحقیق از دو نوع جلبک و به نسبتهای 1%، 2.5% و 5% به صورت جایگزین غذای معمول مرغداری استفاده گردید. در طی دوره ای 18 روزه اثر جلبک های فوق بر میزان کلسترول خون مرغ و تخم مرغ و سایر فاکتورهایی از قبیل HDl, LDL بررسی شد. همچنین راندمان تولید تخم در اثر جلبک ها بررسی گردید . از جمله نتایج تحقیق این بوده که با استفاده از 1% سارگاسم در غذای مرغ به اندازه 34% کلسترول تخم مرغ کاهش می یابد. استفاده از سارگاسم 2.5% موجب افزایش 11% تولید بیشتر تخم مرغ نسبت به تیمار شاهد می گردد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
جلبک، علف دریائی، سارگاسم، نیزیمیدین، کلسترول،
عنوان انگلیسی
Effects of marine algae on egg cholesterol
چکیده انگلیسی مقاله
In order to reduce egg cholesterol, two types of marine algae; Sargassum glaucescens and Nizimuddinia zanardinii were substituted 1% , 2.5% and 5% of poultry routine diet. During 18 days period, effects of algae on cholesterol factors of hen blood and egg like LDL and HDL were studied. The efficiency of egg production as a result of algae impact also was determined. the results of this study showed that using of 1% Sargassum can reduce 34% cholesterol in egg and 2.5% Sargassum sp can increase 11% egg production in comapare with control.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_401_823d5c94fedb150695f556caa96445e3.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198794.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات