این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۲، شماره ۷، صفحات ۴۳-۵۱

عنوان فارسی بررسی تاثیر باقیمانده پادزیستها روی انعقاد لاکتیکی شیر
چکیده فارسی مقاله یکی از عوامل مهم و موثر بر فعالیت کشتهای آغازگر لاکتیک در شیر که می تواند سبب عدم انعقاد لاکتیکی شیر شود باقیمانده پادزیست ها هستند. عدم انعقاد لاکتیکی شیر در برخی شیرهای دریافتی کارخانجات شیر از جمله مشکلاتی است که باعث به خطر افتادن منافع دامداران و واحدهای تولید فرآورده های شیر مخصوصا ماست و پنیر می گردد. به منظور بررسی این مشکل اقدام به مطالعه پیرامون باقیمانده ترکیبات پادزیست ها در شیر گردید. یافته ها نشان دادند که افزودن پماد مخصوص درمان ورم پستان با غلظت 100ppm به شیر و همچنین شیر دام تحت درمان پادزیست با استرپتومایسین (بصورت تزریق عضلانی) تا 72 ساعت پس از تزریق مانع از انعقاد لاکتیکی شیر شدند . لذا دام تحت درمان بایستی بطور جداگانه نگهداری شده و شیر آن به هیج وجه نباید با شیر سایر دام ها تا زمانیکه بقایای پادزیست در شیر تا حد قابل قبولی کاهش یابد، مخلوط گردد. عوامل فوق اثرهای متفاوتی بر انعقاد آنزیمی شیر می گذارند.
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی Influence of antibiotic residues on lactic coagulation of milk
چکیده انگلیسی مقاله One of the important factors which affect lactic starter cultures activity as well as lack of lactic coagulation in milk is antibiotic residues. Lack of lactic coagulation causes a number of problems such as economic loss in dairy industries when they produce fermented milk products specially cheese and yoghurt. In order to recognize such problem, the present study was undertaken to detect antibiotic residues in milk. The results obtain showed, cow milk which contaminated by ointment in a concentration about 100ppm and the cow under treatment by streptomycin (intramuscular injection) up to 72 hours after injection, no lactic coagulation was observed. Hence, the cow under treatment should be kept separate and the milk drawn should never be mixed with other animals until the antibiotic residues reduce to normal range. Above mentioned parameter have different affects on enzymatic coagulation of milk .
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله

نشانی اینترنتی http://fsct.modares.ac.ir/article_403_2ea00fd4f223e3cf9c6e6af7adaecf18.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198797.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات