این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 20 آذر 1404
علوم و صنایع غذایی ایران
، جلد ۱، شماره ۱، صفحات ۴۵-۵۴
عنوان فارسی
بررسی اثر زانتان و کاراجینان بر خصوصیات کف ایزوله پروتئین سویا
چکیده فارسی مقاله
پروتئین به عنوان ترکیبی مغذی و کاربردی، نقشی حیاتی در متابولیسم بدن دارد. در رژیم غذایی ورزشکاران یا افرادی که مجبور به کاهش وزن میباشند، استفاده از پروتئین زیادتر توصیه میشود. پروتئین سویا تمام اسیدهای آمینه ضروری را دارا میباشد، اما در استفاده از آن محدودیتهایی وجود دارد. در این پژوهش سعی گردیده است خواص عملکردی پروتئین سویا به وسیله دو صمغ زانتان و کاراجینان بهبود یابد. زانتان در چهار سطح (X) 0،0.04،0.09و 0.13 درصد و کاراجینان (C) در سطوح 0، 0.03، 0.07 و 0.09 درصد استفاده شد و صفات پایداری کف، ویسکوزیته، ضریب حلالیت پروتئین و ظرفیت تولید کف ارزیابی شد. نتایج آماری نشان داد نمونههای (%0 = C، %0.04= X)، (%0.03 = C، %0.04 = X) دارای بیشترین ظرفیت تولید کف بودند، همچنین نمونه (%0.09 = C، %0.13 = X) بیشترین میزان پایداری کف را از خود نشان داد. بالاترین میزان حلالیت در نمونههای (%0 = C، %0.13 = X)، (%0.07 = C، %0.13 = X)، (%0.09 = C، %0.13 = X) و (%0.09 = X) دیده شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
زانتان، کاراگینان، خصوصیات کف، ایزوله پروتئین سویا،
عنوان انگلیسی
Study the effect of xanthan and caraginan on foam properties of soy protein isolate
چکیده انگلیسی مقاله
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
نشانی اینترنتی
http://fsct.modares.ac.ir/article_24_fdb6fee499dfbc683bf21c8f4d390f67.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/969/article-969-198847.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات