این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۲۹-۴۴
عنوان فارسی
هیدرولیز آنزیمی ژلاتین پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ارزیابی خاصیت ضداکسیدانی آن
چکیده فارسی مقاله
در این تحقیق، ابتدا ژلاتین با دو تیمار بازی و اسیدی شامل محلول سود 19/0 نرمال و اسید استیک 12/0 نرمال با نسبت پوست ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) به محلول 1 به 7 و سپس تیمار حرارتی 50 درجه سانتی گراد ساعت استخراج شد. سپس توسط آنزیم آلکالاز به مدت 4 ساعت و با نسبت آنزیم به سوبسترای 1 به 100 هیدرولیز شده و درجه هیدرولیز در پایان ساعت چهارم اندازهگیری شد. فعالیت مهار رادیکالهای آزاد DPPH، ABTSو ارزیابی قدرت کاهندگی ژلاتین هیدرولیز شده بررسی شد. نتایج نشان داد درجه هیدرولیز پس از 4 ساعت به میزان 7/46% مشاهده میشود. همچنین بالاترین میزان مهار رادیکالهای آزاد DPPH، ABTS و ارزیابی قدرت کاهندگی در غلظت 10 میلیگرم بر میلیلیتر به ترتیب 8/39%، 7/50% و 123/0 بهدست آمد. نتایج نشان داد که پپتیدهای حاصل از ژلاتین پوست ماهی قزلآلای رنگینکمان میتواند به عنوان یک ضداکسیدان طبیعی در نظر گرفته شود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Enzymatic hydrolysis of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) skin gelatin and evaluation of its antioxidant properties
چکیده انگلیسی مقاله
In this study, gelatin was first extracted by alkaline and acidic treatment including 0.19 N NaOH and 0.12 N acetic acid solution by ratio of skin of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss (to solution of 1 to 7 and then heat treatment in 50 °C. Then, hydrolysed by alcalase enzyme for 4 hours with the ratio of enzyme to the substrate 1 to 100 and the degree of hydrolysis were measured after 4 hours. DPPH and ABTS free radical scavenging activity, as well as reducing power assay of gelatin hydrolysate were measured. The results showed that the degree of hydrolysis after 4 hours was 46/7%. Also the highest DPPH and ABTS free radical scavenging and reducing power at concentration of 10 mg/ml were 39/8%, 50/7%, and 0/123, respectively. The skin from fish filleting can be a suitable raw material for extraction of peptides with biological activities. The results showed that peptides derived from rainbow trout fish skin gelatin can be considered as a natural antioxidant.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
لیلا رمضان زاده |
گروه فرآوری محصولات شیلاتی، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
سید فخرالدین حسینی | sayed fakhroddin
دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
مریم نیکخواه |
، گروه نانوبیوتکنولوژی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه تربیت مدرس (Tarbiat modares university)
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_15306_94fcb69580870d04a865394e05c4904e.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200063.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات