این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۵، شماره ۲، صفحات ۶۳-۷۶
عنوان فارسی
اثر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum L.)بر فاکتورهای خون ماهی انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)
چکیده فارسی مقاله
تأثیر عصاره الکلی پوست انار (Punica granatum) بر پارهای فاکتورهای خونی و بیوشیمیایی سرم خون (RBC،Hb ، Hct، MCV، MCH، MCHC،WBC ، TP،CHO ، GLU،LDL ، HDL، Glb، TG، GOT، GPT، Alb، ALK، LDH) و فعالیت لیزوزیمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) انگشت قد (8/1± 7/11 گرم) بهصورت تصادفی در 5 تیمار و سه تکرار به مدت 75 روز بررسی شد. تیمارها شامل غلظتهای متفاوت از عصاره الکلی پوست انار (صفر (شاهد)، 50، 150، 300 و 600 میلیگرم بر کیلوگرم غذا) بود . در پایان دوره آزمایش، خونگیری و زیست سنجی انجام شد. نتایج تحقیق افزایش معنیداری را در برخی پارامترهای خونی مانند: Hb ،Hct و RBC در تیمارهای300 و600 میلیگرم نشان داد. میزان پروتئین کل سرم در تیمارهای150، 300 و 600 میلیگرم تفاوت معنیداری را با سایر تیمارها نشان داد (05/0>P). فعالیت لیزوزیمی در تمام تیمارهای حاوی عصاره پوست انار افزایش معنیداری نسبت به تیمار شاهد نشان داد (05/0>P). در کل، نتایج حاکی از بهبود پارامترهای هماتولوژیک و فعالیت لیزوزیمی ماهیان تحت تیمار با سطح 300 میلیگرم عصاره الکلی پوست انار بر کیلوگرم غذا میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of alcoholic extract of pomegranate peel (Punica granatum L.) on blood parameters of common carp (Cyprinus carpio) fingerling
چکیده انگلیسی مقاله
The effects of alcoholic extract from pomegranate (Punica granatum) peel on some hematological and biochemical parameters, including RBC, Hb, Hct, MCV, MCH, MCHC, WBC, TP, CHO, GLU, LDL, HDL, Glb, TG, GOT, GPT, Alb, ALK, LDH, and lysozyme activity of common carp )Cyprinus carpio( fingerlings (11.73 ± 1.81g) were studied for a period of 75 days. Treatments included different concentrations of ethanol extract of pomegranate peel (Zero: control, 50, 150, 300 and 600 mg/kg of diet). At the end of experiment, all fish were sedated for morphometric measurement and blood sampling. Significant increases in Hb, Hct and RBC in groups 300 and 600 mg/kg of diet were observed (P< 0.05). Total protein in groups 150, 300 and 600 mg/kg of diet showed a significant difference with other groups (P< 0.05). Lysozyme activity was significantly enhanced in all diet containing pomegranate peel extract compared to the control group (P< 0.05). In brief, the present study revealed an overall improvement in hematological parameters and lysozyme activities and total protein when 300 mg pomegranate peel extract was used in the diet.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فریبا شفیعی |
فارغ التحصیل
نصرالله محبوبی صوفیانی | mahboobi soofiani
استاد دانشکده منابع طبیعی
عیسی ابراهیمی درچه |
دانشیار گروه تکثیر و پرورش آبزیان
امین نعمت اللهی |
دانشیار دانشکده دامپزشکی
عبدالناصر محبی |
استادیار دانشکده دامپزشکی
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_15308_931802e2aac9d83771e45f5ece4d94b8.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200065.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات