این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۴، شماره ۴، صفحات ۱۹-۳۴
عنوان فارسی
اثرنگهداری ماهی کپور نقرهای Hypophthalmichthys molitrix))منجمد بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی
چکیده فارسی مقاله
اثر نگهداری ماهی کپور نقرهای منجمددر دمای C°20- در فواصل زمانی 0، 2، 4، 6 ماه بر خواص کیفی پودرسوریمی تولیدی بررسی شد. ویژگیهای کیفی پودر سوریمی تهیه شده با سنجش ترکیب شیمیایی، تغییر رنگ، ارزشیابی حسی، چگالی، ظرفیت جذب روغن، ظرفیت نگهداری آب،درصد حلالیت پروتئین، ظرفیت امولسیونی و پایداری امولسیون، ظرفیت و پایداری کف، توانایی تشکیل ژل و میزان تیوباربیوتیک اسید آنالیز گردید. بررسی. نتایج بیانگرکاهش معنادار (05/0p<)اکثر شاخصها در تیمارها نسبت به شاهد بود، بهطوریکه ظرفیت نگهداری آب و درصد حلالیت پروتئین تیمارها طی دوره نگهداری تا ماه ششم به ترتیب از 4/13 به 46/10 میلیلیتر بر گرمو از 42/7 درصد به 82/4 درصدکاهش یافت.همچنین تیمارها به لحاظ ثبات کف پایدار نبودند. میزان چگالی و تیوباربیتوریک اسیدTBA))در تیمارها با گذشت زمان روند افزایشی معناداری داشتند(05/0p<). با توجه به نتایج بهدست آمده و از دیدگاه ارزیابان حسی، تولید پودر سوریمی با کیفیت مطلوب از ماهی کپور نقرهای منجمد، تا ماه چهارم نگهداری ماهی در دمای C°20- درجه میباشد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
ماهی کپور نقره ای، منجمد، خواص کیفی، پودر سوریمی،
عنوان انگلیسی
Effects of frozen storage of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) on qualitative properties of surimi powder
چکیده انگلیسی مقاله
The effects of frozen storage (-20°C) of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) for periods of 0 (control), 2, 4 and 6 months on the qualitative properties of surimi powder was investigated. Qualitative characteristics were assessed through analysis of proximate composition, sensory evaluation, color changes, density, oil adsorption capacity, water holding capacity, protein solubility, emulsifying capacity, emulsion stability, foam capacity and stability, gel forming ability, and thiobarbituric acid value. Most of the qualitative indices decreased significantly (p< 0.05) in the treatments, including the water holding capacity and the percentage of protein solubility that, respectively, decreased from 13.4ml/g and 7.42% in the control to 10.46 ml/g and 4.82% after 6 months of frozen storage. Besides, the treatments didn’t show foam. The density and thiobarbituric acid increased significantly with time (p< 0.05). Based on the analyses as well as sensory assessment, quality of silver carp surimi powder was maintained in -20°C frozen storage up to four months.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Silver carp, Frozen, Qualitative properties, surimi powder
نویسندگان مقاله
حدیث امیری |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
بهاره شعبان پور |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کاوه رحمانی فرح |
دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_14393_89c9c1be99705d7c5383e5d4b3bcd5be.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200082.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات