این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 5 دی 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۴، شماره ۳، صفحات ۱-۱۵
عنوان فارسی
اثر مدت نگهداری ماهی کپور نقره ایHypophthalmichthys molitrix)) در یخ بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی از آن
چکیده فارسی مقاله
اثر نگهداری کپور نقرهای در یخ در فواصل زمانی 0، 3، 6، 9، 12، 15روز بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی با آنالیز ترکیبات تقریبی، تغییرات رنگ، چگالی، ظرفیت جذب روغن، حلالیت پروتئین، ظرفیت امولسیونی و پایداری امولسیون، توانایی تشکیل ژل، و میزان تیوباربیتوریک اسید بررسی شد. افزایش زمان یخگذاری ماهی سبب افزایش در میزان چگالی، شاخص تیوباربیتوریک اسید گردید.افزایش زمان یخگذاری همچنین منجر به کاهش سایر خواص کیفی، همچون ترکیبات تقریبی، شاخصهای رنگی، حلالیت پروتئین، ظرفیت جذب روغن و توانایی تشکیل ژل پودر سوریمی گردید (05/0
کلیدواژههای فارسی مقاله
ماهی کپور نقره ای، پودر سوریمی، تغییرات کیفی، یخ گذاری،
عنوان انگلیسی
Effect of ice storage duration of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) on qualitative properties of its surimi powder
چکیده انگلیسی مقاله
The effect of ice-storage duration (0, 3, 6, 9, 12, and 15 days) of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) on qualitative properties of its surimi powder was assessed by analyzing proximate composition, color changes, density, oil adsorption capacity, protein solubility, emulsifying capacity, emulsion stability, gel forming ability, and thiobarbituric acid. Increase in ice-storage duration increased the density and thiobarbituric acid of surimi powder(p< 0.05); proximate composition, color indices, protein solubility, oil adsorption and gel forming decreased significantly (p< 0.05); emulsifying capacity and emulsion stability decreased with storage duration, although no regular trends were detected (p< 0.05). The present study indicated that long-term ice-storage of silver carp led to reduction of qualitative properties of the surimi powder.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
Silver carp, surimi powder, Qualitative changes, Ice storage
نویسندگان مقاله
حدیث امیری |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
بهاره شعبان پور |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
کاوه رحمانی فرح |
پژوهشکده مطالعات دریاچه، دانشگاه ارومیه
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه ارومیه (Urmia university)
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_13936_0a31f018faee87e6a4d7a01d92863af4.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200091.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات