این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
علوم و فنون شیلات، جلد ۴، شماره ۳، صفحات ۲۹-۴۵

عنوان فارسی مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره انجماد
چکیده فارسی مقاله خواص فیزیکوشیمیایی گوشت چرخ شده و سوریمی تهیه شده از کپور معمولی در طول دوره انجماد بررسی شد. هر دو تیمارگوشت چرخ شده و سوریمی در پلاستیک‌های زیپ دار بسته‌بندی و در دمای 18- درجه سانتی‌گراد نگه‌داری شده و در فواصل زمانی 1، 2 و 3 ماه مورد ارزیابی قرار گرفتند. آنالیز تقریبی سوریمی و گوشت چرخ شده در طول ماه‌های مختلف فاقد اختلاف معنی‌دار بود (05/0p>). شاخصPV در گوشت چرخ شده به‌طور معنی‌داری افزایش یافت (05/0
کلیدواژه‌های فارسی مقاله

عنوان انگلیسی A comparative study on physiochemical characteristics of mince and surimi prepared from common carp (Cyprinus carpio) during frozen storage
چکیده انگلیسی مقاله Chemical and physical properties of mince and surimi prepared from common carp were compared during 3 months of frozen storage. After preparation of minced meat, both unwashed mince and surimi were put in zip-lock bags and stored at -18°C for a period of 3 months. No significant changes (p>0.05) in protein and total fat in both treatments were observed during different periods of storage. Peroxide value (PV) increased in the unwashed mince significantly whereas in surimi it increased only at the end of storage period. TBA and TVB-N values in surimi treatment were lower than the unwashed mince after three months storage. Regarding the TPA results for the unwashed mince, a decreasing trend was recorded in several physical properties such as hardness, cohesiveness, elasticity, chewiness and gumminess, whereas these parameters remained nearly constant for the surimi after three months of storage. In conclusion, surimi from common carp could preserve its quality characteristics during frozen storage.
کلیدواژه‌های انگلیسی مقاله

نویسندگان مقاله سید علی جعفرپور | seyed ali
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری


نشانی اینترنتی http://jfst.modares.ac.ir/article_13938_1eaed71efd98ae34522730ff1bc4be43.pdf
فایل مقاله اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200093.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به: صفحه اول پایگاه   |   نسخه مرتبط   |   نشریه مرتبط   |   فهرست نشریات