این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
جمعه 28 آذر 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۴، شماره ۱، صفحات ۴۳-۵۲
عنوان فارسی
تأثیر وزن بدن وسطوح غذادهی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضمپذیری قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
چکیده فارسی مقاله
در یک طرح فاکتوریل، اثر سه سطح غذادهی (متابولیسم پایه، بینابینی و اشباع) بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه و هضمپذیری قزلآلای رنگینکمان در دو وزن (93/2±02/43 و 74/6±32/231 گرم) در مدت 59 روز و سه تکرار بررسی شد. نتایج بیانگر اثر متقابل معناداری بین اندازه بدن و سطوح غذادهی بر میزان افزایش وزن، وزن نهایی و نرخ رشد ویژه بود (05/0p<). ترکیب بدن (ماده خشک، انرژی، رطوبت، چربی و پروتئین) تحت تأثیر سطوح غذادهی و اندازه ماهی بود (05/0p). وزن بدن و سطوح غذادهی بهصورت معناداری بر هضمپذیری پروتئین، چربی، انرژی و ماده خشک تأثیر داشت (05/0p<). اگرچه غذادهی در سطح اشباع رشد حداکثر را به دنبال داشت، ولی با کاهش کارایی تبدیل غذا و افزایش مواد آلاینده در هر دو گروه وزنی همراه بود.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
Effect of body weight and different level of feeding on growth performance, carcass composition and digestibility of rainbow trout (Oncorhynchu smykiss)
چکیده انگلیسی مقاله
The present study was to evaluate the impact of feeding level and fish size on the growth factors,carcass composition and digestibility of rainbow trout. Six experimental treatments were assigned by the use of three feeding levels (maintenance, medium and satiation levels) and two fish sizes (43.02 ± 2.93 and 231.32± 6.74g) according to a 3×2 factorial design. There were three replicates for each treatment and the experiment lasted for 59 days. The results showed that there is a significant interaction effect between fish size and feeding level for body weight gain, final body weight and specific growth (p< 0.05). Body composition (dry matter, energy, moisture, fat and protein) was affected by feeding level and size of the fish (p< 0.05). However, the interaction effect between fish size and feeding level for body composition was not significant (p>0.05).The digestibility measurements showed that fish size and feeding level changed significantly digestibility of protein, lipid, energy and dry matter in rainbow trout (p< 0.05). Maximum growth at satiation feeding level can reduce feed conversion ratio and increase waste production at both fish sizes.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
الهام دهقان |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
عبدالصمد کرامت امیر کلایی | keramat amirkolaie
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
حسین اورجی |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
خسرو جانی خلیلی | jani khalili
دانشگاه علوم کشاورز ومنابع طبیعی ساری
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_12947_da90d89aca7b20f0f530db95d69b953d.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200114.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات