این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۳، شماره ۴، صفحات ۸۱-۹۲
عنوان فارسی
اثر پروبیوتیک پدیوکوکوس پنتوساسئوس(Pediococcus pentosaceus) بر عوامل رشد و ایمنی تاسماهی سیبری(Acipenser baerii)
چکیده فارسی مقاله
تأثیر پروبیوتیک پدیوکوکوس پنتوساسئوس(Pediococcus pentosaceus) بر عوامل رشد و ایمنی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) با وزن متوسط 0/01±143 گرم بررسی شد. تعداد 180 ماهی بهصورت کاملاً تصادفی در 12 وان فایبرگلاس ( 15 ماهی در هر وان) توزیع و با چهار تیمار غذایی حاوی 107، 108، 109 سلول پروبیوتیک در هر گرم جیره و تیمار شاهد فاقد پروبیوتیک در سه تکرار به مدت 8 هفته تغذیه شدند. بهبود معناداری در شاخصهای ضریب تبدیل غذایی (FCR)، نرخ کارایی پروتئین (PER)، رشد ویژه (SGR) و درصد افزایش وزن بدن (BWI) درگروههای تغذیه شده با تیمار پروبیوتیک نسبت به گروه شاهد مشاهده شد. نتایج بیانگر بهبود چشمگیر در شاخصهای لایزوزیم، فعالیت آلترناتیوکمپلمان و ایمنوگلوبولینM ماهیان تغذیه شده با پروبیوتیک نسبت به گروه شاهد بود. بهترین نتایج از بررسی عوامل ایمنی در گروه تغذیه شده از جیره حاوی109 سلول باکتریایی مشاهده شد.
کلیدواژههای فارسی مقاله
عنوان انگلیسی
The effect of Pediococcus pentosaceus as a probiotic on growth and immune factors of Siberian sturgeon (Acipenser baerii)
چکیده انگلیسی مقاله
The effect of Pediococcus pentosaceus as a probiotic on the growth and immunological factors of the Siberian sturgeon, Acipencer baerii, was assessed. For this purpose, 180 fish specimens of 143.3±0.01 g body weight were randomly distributed in 12 fiberglass tanks (15 fish per tank) and fed with four diets containing 107, 108 and 109 bacterial cells per gram, respectively. The forth diet (control) contained no probiotics. Results showed significant improvement in FCR, PER, SGR and BWI in groups fed on diets containing probiotics compared to the control group. However, CF decreased in the probiotic- treated groups, though not significant. The result of immunological factors indicated increased lyzozyme activity, ACH50 and total igM. The best result from the assessment of immune factors was observed in the fish fed with 109 bacteial cell per gram of diet.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
فاطمه مصلحی |
دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گیلان (Guilan university)
مسعود ستاری |
دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گیلان (Guilan university)
مجیدرضا خوش خلق | majid reza
دانشگاه گیلان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه گیلان (Guilan university)
علیرضا شناور ماسوله | shenavar masouleh
موسسه بین المللی تاس ماهیان دکتر دادمان
علیرضا عباسعلی زاده |
مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر شهید دکتر بهشتی
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_12485_af4a9f21d7b6447fbdd29eac3fd5b18b.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200127.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات