این سایت در حال حاضر پشتیبانی نمی شود و امکان دارد داده های نشریات بروز نباشند
صفحه اصلی
درباره پایگاه
فهرست سامانه ها
الزامات سامانه ها
فهرست سازمانی
تماس با ما
JCR 2016
جستجوی مقالات
پنجشنبه 4 دی 1404
علوم و فنون شیلات
، جلد ۳، شماره ۲، صفحات ۱۳-۲۴
عنوان فارسی
تاثیر استفاده از سطوح مختلف پوسته پسته (Pistacia vera) بر رشد و برخی خصوصیات بیوشمیایی و خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)
چکیده فارسی مقاله
تأثیر پوسته پسته سبز در سطوح صفر، 5/1، 5/4، 5/13 و 27 درصد از وزن جیره بر عوامل رشد و خصوصیات بیوشیمیایی و خون شناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزنی 58/0± 03/27 گرم در قالب یک طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار و 3 تکرار و در هر تکرار 14 قطعه ماهی انجام شد. در پایان هشت هفته تغذیه، از هر تکرار 4 قطعه ماهی به صورت تصادفی خونگیری شد. نتایج حاصل تفاوت معناداری (05/0>p) را در نرخ رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی تیمار27 درصد پوسته نسبت به دیگر تیمارها نشان داد. هیچگونه اختلاف معناداری در خصوص مقدار آلبومین، گلوبولین، تریگلیسیرید و گلوتامیک اگزالواستیک ترنس آمیناز بین تیمارها مشاهده نشد. مقادیر پروتئین کل (15/0±76/2 گرم در دسیلیتر)، آنزیم لاکتات دهیدروژناز (26/44±2139 واحد بینالمللی در لیتر)، آلکالین فسفاتاز (4/21±9/331 واحد بینالمللی در لیتر)، گلوتامیک پیرویک ترنس آمیناز (82/17±407 واحد بینالمللی در لیتر)، هموگلوبین (7/0±73/8 گرم در دسیلیتر) و درصد هماتوکریت (28/2±33/33) در ماهی تغذیه شده با جیره 27درصد در مقایسه با تیمار شاهد اختلاف معناداری از خود نشان دادند (05/0>p). بهطور کلی، استفاده از سطوح بالای پوسته پسته در جیره غذایی اثر نامطلوبی بر رشد و عوامل سلامتی ماهی قزلآلای رنگینکمان داشت.
کلیدواژههای فارسی مقاله
پوسته پسته، قزل آلای رنگین، فنول، شاخص بیوشیمایی خون،
عنوان انگلیسی
Effect of different levels pistachio hull (Pistacia vera) on the growth and some biochemical and hematological properties of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
چکیده انگلیسی مقاله
The effect of pistachio green hull (PGH) at 0, 1.5, 4.5, 13.5 and 27% of the diet on the growth, blood biochemical and hematological parameters of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) of 27.03±0.58 g was investigated in a completely randomized design and in three replications with 14 fish individuals in each. At the end of 8 weeks feeding trial, blood samples were randomly taken from 4 individulas in each replication. Results showed significant differences (p< 0.05) in SGR and FCR between 27% treatment and other treatments. No significant differences in Alb, Glo, Tg, GOT (p>0.05) were observed among treatments. Tp (2.76±0.15 g/dl), LDH (2139±44.26 IU/l), ALP (331.9±21.4 IU/l), GPT (407±17.82 IU/l), Hb (8.73±0.7 g/dl) and Hct (33.33±2.28%) had significant differences in group receiving 27% PGH compared with other group (p< 0.05). Results showed that high levels of PGH in the diet of rainbow trout had adverse effects on health and growth factors.
کلیدواژههای انگلیسی مقاله
نویسندگان مقاله
عیسی ابراهیمی درچه |
دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
جواد معتمدی تهرانی |
دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
سید امیرحسین گلی | seyyed amirhossein
دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
فریبا شفیعی حسن آبادی | shafiei hasanabadi
دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
ابراهیم متقی |
دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
احمدرضا پیرعلی |
دانشگاه صنعتی اصفهان
سازمان اصلی تایید شده
: دانشگاه صنعتی اصفهان (Isfahan university of technology)
نشانی اینترنتی
http://jfst.modares.ac.ir/article_11966_d0b813b14cd2f8ce5005690ffdc44d73.pdf
فایل مقاله
اشکال در دسترسی به فایل - ./files/site1/rds_journals/983/article-983-200138.pdf
کد مقاله (doi)
زبان مقاله منتشر شده
fa
موضوعات مقاله منتشر شده
نوع مقاله منتشر شده
برگشت به:
صفحه اول پایگاه
|
نسخه مرتبط
|
نشریه مرتبط
|
فهرست نشریات